Betöltés...

Eladó családi ház Budapest, XXII. kerület, Kistétény utca

Ár: 109.900.000 Ft

ELADÓ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ OKOS CSALÁDI HÁZ A CAMPONA FELETT!

72 nm, 26 nm telek, 3 szoba, 109,9 MFt

Budapest XXII. kerületében, Budatétényben található ez az újra gondolt önálló, 72 nm, 3 szobás, egy szintes ingatlan. A közlekedés jó, az infrastruktúra kiváló, 5-10 perc kényelmes sétával elérhető a Campona bevásárló központ, ahol mind bevásárlásainkat, mind hivatalos ügyeinket is elintézhetjük, és még a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is adottak.

A kiváló elosztású ház a falaktól teljesen újjá lett építve, minden közműbekötés is teljesen új. Az udvarról megközelíthető biztonsági ajtón belépve, az előtérbe érkezünk, ahonnan elérhető a konyha, és a nappali. A nappaliból nyílik további két hálószoba, valamint a gardrób, a tusolós kádas fürdő+ WC, valamint a gépészeti helyiség, ami külön WC is egyben.

A konyha bútorozott, részben gépesített, néhány belső nyílászáró hiányzik még, de ettől eltekintve, azonnal birtokba vehető az ingatlan.
A 260 nm-es, a telken, a ház mellett, 5 nm-es szaunának, hobbiszobának vagy tárolónak is használható helyiséget alakítottak ki. A 24 méternyi utcafronttal rendelkező ingatlan udvara részben füvesített, részben térköves. A ház belül a nagy üvegfelületeivel minden évszakban, napfényes, világos, nagy tereket biztosít az új lakóknak.

A telek utcafronti része gondozásmentes kertté lett alakítva.
A terasz és a gépkocsibeálló térkövezett, két gépjárműnek van hely a telken belül és további gépjárműveknek van hely a telek nagyméretű utcafrontján parkolni. A telekre egy távirányítóval működtethető automata kapun keresztül lehet beállni. A fűtést-hűtést és a melegvizet hőszivattyú biztosítja, - padlófűtés és fan-coil rendszerrel kiépítve. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372837
Tulajdonságok
Település: XXII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Kistétény utca
Telek nagysága (m2) : 260
Épület hasznos területe (m2) : 72
Szobák száma: 3
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Budapest, XXII. kerület, Kistétény utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat