Betöltés...

Eladó családi ház Szigetmonostor, Duna parthoz közel

Ár: 115.000.000 Ft

Szigetmonostor kedvelt Horány részén, 200 méterre a Dunától eladó EGYEDI TERVEZÉSŰ, MEDENCÉS,DUPLAKOMFORTOS, lakóház besorolású, 3 szintes, nettó 110 nm-rel bíró családi ház.
Az ingatlan könnyűszerkezetes, külső 12 cm-es szigeteléssel, plusz faborítással. A jó hőtartást fokozzák a thermoüveges nyílászárók, illetve a tető síkjában elhelyezett kőzetgyapotszigetelés is. Az ingatlan zsindelyfedésű.
A fűtést gázcirkó (egyedi, nagy felülettel bíró német radiátorokon adja le a hőt), és a 2 darab 2023-ban üzembehelyezett inverteres klíma, valamint a nappaliban található kandalló (bioetanol tartállyal) biztosítja.
A meleg víz villanybojlerről megoldott.
A szuterén szint 2 méteres belmagassággal bír. Itt egy 16 nm-es nappali, egy 5,75 nm-es szoba (itt található lejárat a konyhából), egy 3,2 nm-es mosókonyha (mosógéppel-szárítóval-bojlerrel), egy 4,7 nm-es fürdő, egy 5 nm-es tároló, és egy 3,5 nm-es helyiség található, ahol a cirkó is elhelyezésre került. A magasföldszinten 5,6 nm-es előtér (2 beépített szekrénnyel),egy 19 nm-es nappali, egy üvegfalazatú, medencére néző 11 nm-es étkező,egy 7,7 nm-es konyha, és egy 10,4 nm-es fürdő (épített zuhanyzós) került kialakításra.
Az emeleten egy 15 nm-es nappali, valamint egy 6,7 nm-es és egy 5,6 nm-es háló kapott helyet. A ház alapvetően jó benapozottsággal bír, a sok üvegfelületből adódóan, így szinte minden napszakban világos.
A medence körül egyedi, kezelést nem igénylő, fa burkolat lett letéve. Itt fedett terasz, napozó, kerti sütögető lett kialakítva.

További előnyei az ingatlannak:
- öntözőrendszer
- távfelügyeletre kötött riasztórendszer
- elektromos kapu
- fedett autóbeálló
- biciklitároló.

A Duna közelsége, a parton található étkezdékkel, szabadstranddal, bicikli úttal, a rengeteg erdős rész, a nívós fesztiválok, és kultúrális programok nyújtanak lehetőséget egy fárasztó nap után a kikapcsolódásra.
Kb. 1 km-re, a központban Coop, pékség, húsbolt, zöldséges, gyógyszertár, posta, és orvosi rendelő, de a településen működik bölcsőde, óvoda, és iskola is. Kb. 600 méterre az Önért Közért, mindig friss pékárúval.

A Göd felé közlekedő személyszállító kishajó kikötője kb. 700 méterre található az ingatlantól. Innen a Vác és Budapest-Nyugati pályaudvar között közlekedő vonat állomása kb. 500 méterre, a Vác és Budapest-Újpest Városkapu között közlekedő távolsági busz megállója kb. 400 méterre található. A Dunakeszire közlekedő autós komp kikötője kb. 1 km-re van az ingatlantól, 20 percenként közlekedik, 5 perces menetidővel. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372759
Tulajdonságok
Település: Szigetmonostor
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Duna parthoz közel
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 3
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Fa
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Szigetmonostor, Duna parthoz közel" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat