Betöltés...

Eladó 243 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Budapest XXI. kerület Újtelep

Ár: 165.000.000 Ft

LUXUS ÉS KOMFORT KIRÁLYERDŐN!

Budapest XXI. kerületében, a Tamariska-domb természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található ez a lenyűgöző, két szintes, 243 négyzetméteres családi ház, amely egy 701 négyszögöles telken épült. A külső homlokzatot elegáns terméskő burkolat fedi, míg belül gránitlépcsők vezetik a lakókat emeletre. Az ingatlan központi része a nappali, konyha és étkező egybenyitott tágas tere, amely közvetlen kapcsolatban áll a nagy terasszal és a gondosan ápolt kerttel. A konyha felsőkategóriás gépekkel teljesen felszerelt, így a főzés igazi élménnyé válik.

A ház három hálószobával és több kiszolgáló helyiséggel rendelkezik, amelyek között megtalálható a mosókonyha, szauna és különféle tárolók is. A két autó számára kialakított garázs fűtött gépkocsifeljáróval van ellátva, amely automata hidegvezérlésű beépített fűtőszállal biztosítja a kényelmes közlekedést télen is.

A ház belső tervezése egyedi és exkluzív, a mennyezeteket és bútorokat belsőépítész tervezte. A fürdőszobákban hidromasszázskád és épített zuhany található, az infraszauna pedig sókövekkel, aroma- és fényterápiával van felszerelve. A luxus érzetét tovább fokozzák a Swarovski kristálycsillárok és a masszírozós ágyrésszel ellátott egyedi Himmola ülőgarnitúra. A ház fűtését falfűtés és temperáló padlófűtés biztosítja, míg a komfortérzetet inverteres klíma, központi porszívó és kamerás megfigyelőrendszer fokozza.

A gyönyörű kertet gyepszőnyeg borítja, amelyet automata öntöző- és csepegtető rendszer tart frissen, emellett fúrt kút is rendelkezésre áll. A vendégek kényelmét kerti grillsütő, étkező- és ülőgarnitúra, valamint a teraszról nyíló WC és mosdó szolgálja. A kert hangulatát szökőkút teszi még varázslatosabbá, és az úszómedence gépészeti előkészítése is megtörtént.

Ez a ház teljes berendezéssel eladó, amely saját részre épült minőségi anyagok felhasználásával és modern stílusban. A környék infrastruktúrája kiváló: óvoda 200 méterre, iskola 1000 méterre, buszmegálló 190 méterre található, és a Kis-Duna is a közelben van.

Ez az ingatlan kizárólag a mi irodánkban érhető el. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy luxus és komfort ötvözetében élvezhesse mindennapjait a természet közelségében!







Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Újtelep
Telek nagysága (m2) : 701
Épület hasznos területe (m2) : 243
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 3
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.08.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 243 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Budapest XXI. kerület Újtelep " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó