Betöltés...

Eladó családi ház Füle, Széchenyi út

Ár: 37.000.000 Ft

AZ INGATLAN ALKALMAS Falusi CSOK, CSOK Plusz HITEL, illetve a felújítási támogatás IGÉNYBEVÉTELÉRE!


Vh-004187. Fülén a Széchenyi utcában a Balatontól csupán 9 km-re részben felújított, 3 szobás parasztház eladó!

Füle kis lélekszámú nyugodt barátságos biztonságos kistelepülés, könnyen megközelíthető, Budapesttől 88 km-re az M7-es autópályán autóval mindössze 1 órányi távolságra, Székesfehérvártól 25 km-re, a Balatontól 9 km-re fekszik a Budapest-Balaton kerékpárút mellett, mely kiváló lehetőséget nyújt a sportolást kedvelőknek.

A település egyik gyöngyszeme ez az önálló családiház, mely távol a nagyvárosok zajától, a természettől karnyújtásnyira, a faluközpont közelében helyezkedik el. A háztól a központ, buszmegálló, templom, óvoda, bolt, posta 3 perc gyaloglással elérhető, a vasútállomás 8 percnyi sétára található.

A 20. század elején épült, cserép tetös lakóház stabil alapokon nyugszik, zömében vályog és tégla falazata 40-50cm vastag. Korszerűsítése, felújítása 15 éve a tulajdonosok elvárása szerint és gondos felügyelete alatt, történt. A tetőszerkezet teljes felújításra került valamint, a teljes villamos hálózat is 3 fázis kiépítésével, rézvezetékekkel és a vízrendszer.

A telekterület 2078m2 alapterületű.

A ház két bejáratos, hasznos alapterülete 84m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
- előszoba, étkező konyha, 3 hálószoba (egymásba nyíló-25m2,22m2,16m2) fürdőszoba wc-vel kamra, veranda.

Fűtése helyiségenként gázkonvektor és minden szobában kályha szolgál. Melegvizet gáz és villanybojler szolgáltatja. A szennyvízelvezetés csatornába történik. A szobák burkolata hajópadló. A nyílászárók részben új műanyag 2 rétegű üvegezéssel. Az elérhető, a villanykapacitás 3x16 Amper. A tetőn napelemrendszer elhelyezhető, ezzel

A házhoz kapcsolódik 40m2-es műhely és egy 18m2-es garázs, ezt követi a ház végén egy fedett tároló. A kertben a locsolás ásott kútról megoldott.
A kertben még egy különálló pince, második garázs (jelenleg fatároló) is található. Ami a ház gondozott udvarát illeti, örökzöld és többféle gyümölcsfa, illetve bokor található, a hátsó kert jelenleg nem művelt.

A településen a Falusi CSOK, illetve egyéb támogatások elérhetőek. Az ingatlan megfelel a CSOK Plusz feltételeknek.

Kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan kis ráfordítással egyébiránt üdültetésre, vendégház üzemeltetésére is kiválóan ideális lehet.

Eladási irányár: 37 000 000.- Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372495
Tulajdonságok
Település: Füle
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Széchenyi út
Telek nagysága (m2) : 2078
Épület hasznos területe (m2) : 84
Szobák száma: 3
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Füle, Széchenyi út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat