Betöltés...

Eladó családi ház Gyál, Temesvári utca

Ár: 88.900.000 Ft

Eladó újépítésű családi ház, Gyál központi részén!

Szeretne családjával egy csendes, mégis jól megközelíthető, újépítésű otthonban élni? Most itt a lehetőség, hogy az Ön igényei szerint alakítson ki egy modern, kényelmes családi fészket Gyál egyik kedvelt utcájában, a Temesvári utcában!

Ez a leendő 140 m²-es, 2 szintes ingatlan, melyet korszerű technológiával és magas műszaki tartalommal építenek, ideális választás lehet minden család számára. Az alaprajz jelenleg 3 szobás kialakítást mutat, de igény esetén 4 szobásra is módosítható, így biztosítva a megfelelő életteret mindenkinek.

Az épület 30-as téglából épül, amit 15 cm-es szigetelés egészít ki, garantálva a kiváló hőszigetelést. Az otthon melegéről padlófűtés gondoskodik, radiátoros kiegészítéssel, valamint hűtő-fűtő klímával is felszerelik, így egész évben kellemes klímát biztosítva.

Mivel a projekt jelenleg indul (szerződéskötés után indul a kivitelezés), a leendő tulajdonosnak lehetősége van kiválasztani a beltéri elemeket, mint például a burkolatokat és a nyílászárókat, így teljes mértékben a saját ízlése szerint formálhatja új otthonát.

A Temesvár utca Gyál egyik legcsendesebb és legkeresettebb része, ahol a nyugodt környezet és a barátságos szomszédság tökéletes otthont biztosít a családok számára. A közeli iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek mindössze néhány percre találhatók, így minden kéznél lesz, amire szüksége lehet a mindennapokban.

CSOK+ és hitel képes, melynek ügyintézését díjmentesen vállaljuk a finanszírozási konstrukciót pedig az Ön igényeire szabjuk.

Tervezett átadás: 2025 tavasz

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse az ingatlant, és hogy együtt megtervezhessük álmai otthonát!
SID ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372587
Tulajdonságok
Település: Gyál
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Temesvári utca
Telek nagysága (m2) : 215
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 3
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Gyál, Temesvári utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat