Betöltés...

Szép ház Balatonszemesen

Ár: 139.000.000 Ft

BALATONSZEMESEN, a Balaton parttól, a kikötőtől kb. 1 km-re kínálunk eladásra egy nívós, nappali + 5 hálószobás, összességében ~139 m2 lakóterületű, akár 2 generációnak is alkalmas családi házat!
A legközelebbi szabadstrand gyalogosan csak 600 m.
LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONSZEMESI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
A tégla falszerkezetű, földszint, tetőtérbeépítéses, kis részén alápincézett lakóház között került teljes körű, igényes felújításra. A felújítás kiterjedt a ház homlokzati, hőszigetelt felújítására, a tetőhéjazat új cserepezésére, műanyag homlokzati nyílászárók beépítésére, az összes padlóburkolat cseréjére, épületgépészeti felújításra, új beépített konyha készült, valamint 2 fürdőszoba.
A földszint fűtése elektromos padlófűtés, a nappaliban egy beépített, fatüzelésű kandalló, az étkezőben egy mobil, elektromos kandalló található, valamint hűtő-fűtő klíma is telepítésre került. A tetőtéri lakrész fűtése elektromos fűtőpanelekkel (NOBO) készült el.
A földszint helyiségei: nappali, étkező, konyha, kamra, közlekedő, kádas fürdőszoba WC-vel. Ehhez kapcsolódik egy kb. 20 m2-es bejárati terasz, valamint a hátsó kert felé egy kb. 10 m2-es, fedett terasz is.
A belső lépcsőn megközelíthető tetőtérben egy központi lakóelőtér, ahol kis konyha is kialakításra került, egy zuhanyfülkés fürdőszoba WC-vel, valamint 4 hálószoba található. Az egyik utcai szobához erkély (~3 m2) is tartozik.
A földszinti konyha - fürdőszoba alatti részen kb. 20 m2-es, külső bejáraton megközelíthető pincei tároló található.
A házhoz 747 m2-es, kerített, parkosított telek tartozik. A hátsó részén egy kb. 20 m2-es könnyűszerkezetes garázs és egy 8 m2-es szerszámtároló található. A kapubejárat automata mozgatású, valamint kamerarendszer is kiépítésre került.
Balatonszemes a Balaton déli partjának kedvelt települése, hajókikötővel, fizetős és szabad strandokkal, ismert éttermekkel.
Amennyiben a hirdetésben ajánlott BALATONSZEMESI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon, akár este vagy hétvégén is!
Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Balatonszemes
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 747
Épület hasznos területe (m2) : 139
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Szép ház Balatonszemesen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok