Betöltés...

Siófok, Sóstón családi ház eladó!

Ár: 89.900.000 Ft

Siófok, Sóstó új építésű, családi házas utcájában eladó ez a 105 m2-es lakóépület. A szóban forgó ingatlan kiváló lehetőség mind lakhatási, mind nyaralási célra egyaránt.
LIDO HOME SIÓFOK által kínált Siófok, Sóstón épült lakóház jellemzői:
Ez a kiváló állapotú 4 szobás, ikerházrész 2013-ban épült téglából és 2023-ban került felújításra. A telek területe 640 m2. A 105 m2-es lakótérben nappali + 3 db hálószoba került kialakításra. Kiváló energetikájú az ingatlan, kedvező fenntartási költségekkel.
2 szintes a családi ház. A földszinten egy több mint 40 m2-es amerikai konyhás nappali található, az emeleten pedig 3 db hálószoba. A tavalyi felújítás során a belső burkolatok teljesen megújultak, továbbá az emeleti nagy hálószoba is ekkor került kialakításra. Összkomfortos ingatlan, kádas fürdőszobával, külön WC-vel. Kiváló, modern bútorzattal berendezett a lakóház, amely az ár részét képezi.
Az igényesen kialakított kertben egy különálló fedett garázs is található. Medence is kialakításra került az udvaron. Közel 40 m2 fedett terasza van a háznak, ahova az amerikaikonyhás nappaliból is ki lehet lépni. Az udvarban parkolási lehetőség van több autó számára is.
A homlokzat 12 cm fehér színű hungarocel szigetelést kapott. A lakótérben cirkó gázkazán lett kialakítva, radiátoros hőleadókkal. Több helyiségben is hűtő-fűtő klíma felel a további megfelelő hőérzetért. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, redőnnyel együtt.
Biztonságos környék, barátságos lakóközösség az utcában. Az ingatlan autóval Budapestről 50 perc alatt elérhető. A háztól az M7-es autópálya 3-4 perc alatt elérhető. A Balatonpart mindössze 300 méter. Gyalogosan 7-8 perc érhető el a strand.
Az ingatlan ára: 89.900.000 Ft
Amennyiben a LIDO HOME által kínált siófoki ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Telek nagysága (m2) : 640
Épület hasznos területe (m2) : 105
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Siófok, Sóstón családi ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok