Betöltés...

Csorvási ház extrákkal

Ár: 26.900.000 Ft


Csorváson, eladó egy 86 nm-es, korszerűen felújított családi ház, 1100 nm-es telekkel. 

Irányár: 26,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Csorváson a központtól 750 méterre helyezkedik el, ez az alapos felújításon, és korszerűsítésen átesett 2 szoba + nappalis családi ház. A megyeszékhelytől autóval és vonattal is csupán 18 perc távolságra van, ezért csabai keresők figyelmébe is ajánljuk! 

 

A telek széles, de nem túl nagy. A parkosított udvar teljesen körülkerített, mediterrán típusú beton kerítéselemekkel. Az elektromos nagykapu egy 24 nm-es fedett kocsibeállóra nyílik, ami a ház hátuljánál helyezkedik el, így nem rontja a lakás fényviszonyait. A kiskapu az első udvarra nyílik, ahol egy pihenőkertbe lépünk. Jobbra a kiemelkedő méretű, 70 nm-es terasz helyezkedik el. Onnan nyílik a lakás bejárata. Balra a füves részen árnyas fák alatt, egy stabil, időtálló, tömör fából készült, ívelt tetős, különlegesen szép filagória foglal helyet. Az első udvart, középen egy melléképület szeparálja a hátsótól. Ebben egy szerszámost és egy tüzelőtárolót alakítottak ki. A hátsó udvarban egy könnyűszerkezetes, hőszigetelt melléképületben kissebb állat tartására van lehetőség - pl. baromfi, juh, kecske. Ehhez közvetlenül kapcsolódik egy elkerített udvar, ahol a háziállatok a szabadban lehetnek. A hátsó udvaron is vannak fák, ennek a területnek is kellemes a mikroklímája. Egy hangulatos vöröses színű, téglával kirakott járda kacskaringózik az épületek és kapuk közt.

 

A lakást 2021-ben újították fel teljes körűen. A tetőszerkezetet, a falakat, az aljzatot, a nyílászárókat, a burkolatokat és a vezetékeket is beleértve. A víz-, szennyvízcsövek újak, a villanyvezetékrendszer szintén új, az áramerősség 32 A-re lett megemelve. 3 féle fűtése van a háznak. Az első: központi fűtés rézcsövekkel, lapradiátorokkal, kombi gázkazánnal. A második: két épített csempekályha illetve kandalló, mindkettő kandallóablaka rendelkezik olyan extra funkcióval, ami minden évszakban a parázsló fa látványát nyújtja. A harmadik: 2 db inverteres, hűtő-fűtő spit klíma. Ez utóbbi hangsúlyosabb szerepe, hogy komfortosabbá teszi az extrém forróvá vált nyarakat. 

 

A burkolatokat a mai trend szerint választották, famintás járólapot, illetve a két szobába, laminált padlót tettek. A falak gletteltek, festettek, illetve díszkővel rakták ki őket. A világítást a legkorszerűbb energiatakarékos led lámpatestekkel, spotokkal és dekorációs hangulatfényekkel alakították ki.

 

A bukó-nyíló, praktikusan kétszárnyas műanyag ablakok szúnyoghálóval, és automata redőnnyel lettek felszerelve. Kényelmesen, pillanatokon belül, távirónyítóval vezerélhető a külső árnyékolása az épületnek. 

További extraként, biztonsági kamerarendszer védi a házat, és rejtett széf lett beépítve. 

 

A kombi gázkazánon kívül a meleg víz előállítását, korszerű alternatívaként, egy "okos" villanybojler látja el. Ezt nem kell beprogramozni, nincs szükség vezérelt áramra, ugyanis az egyéni vízfogyasztási szokásokat "megtanulja", és a működését hozzá igazítja.  

 

Az étkezős konyhába egy stílusos, magasfényű, egyedi konyhabútort gyártottak méretre. Gépesített, nagy a munkafelülete, és a tárolókapacitása, valamint praktikus megoldásokat alkalmaztak benne. 

 

A fürdőszobában asszimetrikus, akril sarokkádat tettek. Ízlésesen harmonizál a padlólap a csempével. Az üres falfelületek jobb kihasználása érdekében, átgondoltan, süllyesztett polcokat, tárolóhelyeket építettek be. A WC külön mellékhelyiségben lett elhelyezve. Mindkettőt gépi szellőzéssel látták el.

 

A lakás bejárata előtti szélfogó, megóv a belső hőmérséklet ingadozástól, amikor sűrűn jönnek-mennek. Ennek akkor van fokozott jelentősége, ha kisbaba, vagy legyengült, beteg személy tartózkodik bent. További gyakorlati haszna, hogy nem vág be az eső, a hó, vagy a kellemetlen szél sem. Ezt a hőszigetelt helyiséget nem fűtik, de ezen könnyen lehet változtatni, ha valakinek más az igénye. 

 

A felújítás leglátványosabb s talán legegyénibb része, a ház külső színének megválasztása, festése vagy nemesvakolatozása, az új tulajdonosra vár. Valamint a terasz burkolása, ami ezt az óriási területet, igazán otthonossá teszi majd! Minden más az alapoktól a tetőig elkészült, teljes alapossággal.

 

Legyen az Ön családja és barátai, akik mindezt benépesítik és élettel töltik meg! Pároknak, kisebb családoknak ideális az elrendezése.

 

Aki egyedülálló, és igényességre, és kényelemre és olyan nyugalomra vágyik, amit csak kertes ház adhat... az is bátran jelentkezzen! A korszerű megoldásoknak köszönhetően, nem elérhetetlen a fenntartása egy ilyen méretű háznak. Az ingázás is kifizetődhet, egy békéscsabai ház árával összevetve... új autót vehet a kettő közötti  különbözeten. Tekintse meg!

 


Tulajdonságok
Település: Csorvás
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 100
Épület hasznos területe (m2) : 86
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Vályog
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Csorvási ház extrákkal" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing