Betöltés...

Eladó ház, Balatonszárszó

Ár: 185.000.000 Ft

Eladó Balatonszárszón egy teljesen felújított KÉTGENERÁCIÓS családi ház.A 730 nm-es telken elhelyezkedő ház üdülőövezetben, mégis nagyon közel a központhoz található.Az ingatlan felújítása megtörtént, víz, villany, nyílászárok, burkolatok cseréje megtörtént, valamint külső hőszigetelés került a homlokzatra.
Balatonszárszó egy festői szépségű település a Balaton déli partján, mely kiváló választás mindazoknak, akik a természet közelségét és a vízparti életformát keresik. A településen található számos kirándulóhely, kulturális és szabadidős tevékenység lehetősége teszi még vonzóbbá ezt a gyönyörű helyet. A helyi közösség barátságos, és az itt élők számára különféle szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint például boltok, éttermek és kávézók, melyek kényelmessé és élvezetessé teszik az itt élés mindennapjait. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy ebben a varázslatos környezetben lelhessen otthonra!
Az ingatlan két szintjén különálló lakrészek találhatóak, melyek tökéletes megoldást nyújtanak nagyobb családok vagy több generáció együttéléséhez. Minden helyiség teljes körűen felújításra került, modern és ízléses kivitelezés jellemzi, garantálva ezzel a kényelmet és a stílust az új tulajdonosok számára. A jó fényviszonyoknak köszönhetően minden szoba világos és barátságos, ideális helyet teremtve a mindennapos pihenéshez.
A ház gyönyörűen felújított, azonnal költözhető, kétgenerációs családi ház, mindössze 1 perc sétára a Balaton partjától. Amennyiben kínálatom felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal a hét bármely napján.

185000000 Ft
Tulajdonságok
Település: Balatonszárszó
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 730
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 9
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Balatonszárszó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Wiskó Kft.