Betöltés...

Eladó ház, Fonyód

Ár: 55.000.000 Ft

Fonyódon eladó központ és Balaton közeli családi ház.Az ingatlan felosztása: nappali, konyha - étkező, 2 db zuhanyzós fürdőszoba Wc, kamra, és három szoba elosztású.A tetőn egy 5 nm-es magánszférás, gyönyörű Balatonra panorámás, nyugati tájolású napozóterasz készült.Az 1963- ban épült ház, 2014- ben részleges felújítást végeztek, elektromos hálózat cserélve lett, 3 fázis is kialakításra került.A ház melegét központi fűtés nyújtja, de két darab cserépkályha is adott, így új tulajdonosa kiválaszthatja a számára megfelelőt.A 489 nm-es telken kapott helyet egy 20 nm-es garázs is, melyben tusoló és mellékhelység lett kialakítva.Magánszférás kertkapcsolata az ingatlan hátsó részében van, mely szomszédoktól elkerítve. Nyílászárok fából, a tető cseréppel fedett.Környék és közlekedés szempontjából kiváló, Balaton 8 perc sétára. Központ, vasút, étterem, kikötő, orvosi rendelők, közértek, gyógyszertár, sz strand 600-m- en belül elérhetők.. A ház kiváló állandó lakhatásra, nyaralónak, de üzleti tevékenység folytatására egyaránt!
Fonyód városa a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, csodálatos panorámával a tóra és környező hegyekre. A település remek infrastruktúrával rendelkezik, közel van a strand, boltok, kávézók és éttermek egy rövid sétányira találhatók. A környék nyugodt, ami ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a Balaton varázsát, a városi zsivajtól távol, mégis minden szükséges szolgáltatás közelében.
A ház jellemzői között szerepel egy tágas nappali, amely tökéletes helyszínt biztosít a családi és baráti összejövetelekhez. Három hálószoba biztosít elegendő privát teret minden családtag számára. A ház fűtése megoldott, hiszen rendelkezik központi fűtéssel valamint hangulatos cserépkályhával is, amelyek garantálják a meleget a hideg téli napokon.Amennyiben kényelmes, központ, Balaton közelit házat keres, akkor ne menjen tovább, hívjon bizalommal a hét minden napján.

55000000 Ft
Tulajdonságok
Település: Fonyód
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 489
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.09.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Fonyód" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Wiskó Kft.