Betöltés...

Eladó családi ház Veresegyház, központ közeli részén

Ár: 65.000.000 Ft

Veresegyház kedvelt Széchenyidomb részén, közel a központhoz, mégis csendes utcában eladó jelenleg nettó 122 nm lakóterülettel rendelkező (jelenleg 2 lakásként funkcionál, de összenyitható) családi ház, 708 nm-es telken.
A ház egy része 50 cm-es, egy része 36 cm-es tégla falakkal rendelkezik, betonfödémes, cserépfedésű. A tetőtérben 25 cm-es kőzetgyapot lett letéve. A tető síkjának szigetelésével a tetőtér is beépíthetővé válik, a belmagasság adott hozzá.
4 kéménykiállása van az ingatlannak, így házközponti fűtés kialakítható.
A nyílászárók a nagyobbik lakásban műanyagok, thermoüvegezéssel. A falak szigetelésként is funkcionáló egyedi tapétaborítást kaptak.
A ház kívülről még nem kapott szigetelést, vakolást.

A 85,7 nm-es lakás egy 20nm-es, egy 23,3 nm-es szobából, egy 11,3 nm-es előtérként is funkcionáló közlekedőből, egy 12,5 nm-es étkezőből, egy 4,9 nm-es konyhából, egy 7,2 nm-es félszobából, és egy befejezésre váró 6,5 nm-es fürdőből áll.
A 36,3 nm-es egy 4,6 nm-es fürdőből, egy 19,7 nm-es szobából, és egy 12 nm-es előtérként, és konyhaként funkcionáló helyiségből áll. Befejezése már a következő tulajdonos feladata lesz. Az elektromos vezetékek nagy része cserélve lett. Külön éjszakai-és nappali villanyórája van mindkét lakásnak, így kiadásra is alkalmas, mellyel fix bevételt realizálhat havonta.
A meleg vizet két Ariston bojler biztosítja.

Az ingatlan elhelyezkedése optimális, a szomszédok csendesek, segítőkészek. A Veresegyház vasútállomás (Budapest Nyugati-pályaudvarig közlekedik) kb. 800 méterre található, a helyi buszjárat megállója pár perc sétával elérhető. Spar, bölcsőde, óvoda, iskola szintén a közelben, nagybevásárlásra pedig a Lidl, illetve a híres "veresi piac" nyújt lehetőséget.

Kikapcsolódásra lehetőséget nyújtanak a három tó (Öreg-tó, Ivacsi-tó, Pamut-tó) partján található játszóterek, parkok, a medvefarm, a híres veresegyházi kultúrális program a Mézesvölgyi Nyár, illetve a Termálfürdő. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372368
Tulajdonságok
Település: Veresegyház
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: központ közeli részén
Telek nagysága (m2) : 708
Épület hasznos területe (m2) : 150
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Veresegyház, központ közeli részén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat