Betöltés...

Eladó családi ház Soponya, Álmos Vezér utca

Ár: 25.000.000 Ft

Vh-004184. Soponya központ közeli részén csendes utcában (Álmos Vezér ), felújítandó 2 szobás családi ház 2255m2-es sarok telekkel , egyéb lakhatásra, vállalkozásra alkalmas épületekkel eladó!

Soponya Székesfehérvártól mindössze 24 kilométerre helyezkedik el. Az autópálya gyorsan megközelíthető, a szabadbattyáni lehajtó 14 kilométer távolságra található a településtől.
Kiváló tömegközlekedés, Székesfehérvár autóbusszal 30 perc távolságra elérhető.

Az ingatlan csendes utcában, központi helyen, 2255m2-es összközműves telken fekszik. A közelben buszmegálló, a központban iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, üzletek.
A ház tégla falazatú, cseréptetős. Az épületben beépített veranda, közlekedő, nagy konyha étkező, 2 szoba, fürdőszoba wc-vel található.
A 1970-es évek elején épült lakóház stabil, de felújítást igényel, hasznos alapterülete kb 90 m2. Az ingatlan összközműves. Viszont a gáz az ingatlanba nem került bevezetésre. A fűtését a két szoba között elhelyezkedő nagy méretű cserépkályha, és a konyha-étkező között lévő cserépkályha, a melegvíz ellátást bojler biztosítja. A szobák festettek, az épület nem szigetelt. A házhoz kapcsolódó veranda beépített.

Ami a ház udvarát illeti, több gazdasági épület, tároló, illetve egy kézműves műhely is helyet kapott. A főépület mellett 2000-res években egy 2 helyiséges „vendégház” került megépítésre.
A telek bekerített, a telken több kocsi számára van autóbeállási lehetőség. Az udvarban szalonnasütő hely, kerti kemence… megtalálható. A telket oldalról és hátulról (a kerítésen kívül persze) a természet határolja, így a madárcsicsergés és a nyugalom garantált.

Az ingatlan alkalmas nagysága és elhelyezkedése okán, akár gyerekek táboroztatására, telephelynek, kutyapanziónak…….illetve kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt, építkezésre is alkalmas, méreténél fogva több lakóegység építhető rá.
A településen Falusi CSOK is, és a CSOK Plusz is elérhető.

Eladási irány ára.: 25 000 000 .- Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372308
Tulajdonságok
Település: Soponya
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Álmos Vezér utca
Telek nagysága (m2) : 2255
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 3
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Soponya, Álmos Vezér utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat