Betöltés...

Eladó felújításra szoruló családi ház Gödrén - Gödre

Ár: 15.000.000 Ft

Álmodja meg, alakítsa - újítsa kedvére!

Kaposvártól mindösszesen 20 km-re, gyönyörű zöld környezetben, Gödre településen – Baranya és Somogy vármegye határán - kínálok megvételre egy 90 m2-es felújításra szoruló, vegyes falazatú, nyugalmat árasztó családi házat. A 3285 m2-es enyhén lankás telekterületre épült házból csodálatos panoráma tárul elénk, és jól visszaköszön a település dimbes-dombos jellege is.
Az ingatlan felújítása a víz, a villany tekintetében is elkezdődött, utóbbinál az ipari áram és a „H” tarifára történő csatlakozás lehetősége is kialakításra került, továbbá a belső terek elrendezése is folyamatban van, de a végleges befejezése már az új tulajdonos feladata lesz. A házban jelenleg 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba és előszobák találhatóak, melyek nyílászárói fa és műanyag keretesek vegyesen.
Az ingatlan szomszédságában elterülő területek is - mely 1653 m2 és 2247 m2 - így a lakóház telekterületével együtt összesen 7185 m2, összességében a vételár részét képezi.
A csendes, zöld környezetben, a terület nagyságát is tekintve széleskörűen kihasználható, mely kiválóan alkalmas lehet akár családi gazdálkodásra, falusi turizmusra, étterem-panzió, vendéglátóhely, rendezvényközpont kialakítására is.
De a domborzati viszonyok lehetővé teszik akár kalandpark, akár élményközpont létrejöttét is.
A környéken számos gyógyfürdési és strandolási lehetőség van, de kirándulás, túrázás vagy akár vadászati lehetőségekben is gazdag.
Bármi is legyen az elképzelés, a környezet ideális feltöltődésre, pihenésre, kikapcsolódásra, nyugodt, életvitelszerű lakhatásra is bármely generáció számára.
Itt minden adottság rendelkezésre áll hozzá!
A község csendes, élhető ahol iskola, óvoda, bolt, posta, orvos, védőnői szolgálat, önkormányzat…stb is megtalálható. A település Kaposvár és Pécs között a 66-os főút mentén fekszik, mely tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető minden irányból.
Szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik a falusi élet szépségeit, akik szeretik e természeti adottságokat és egy rendezett nyugodt környezetre vágynak.
Falusi CSOK igénybe vehető!
Tulajdonságok
Település: Gödre
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Újfény utca
Telek nagysága (m2) : 7185
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó felújításra szoruló családi ház Gödrén - Gödre" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ház Ingatlan