Betöltés...

Eladó 400 nm-es Családi ház Győrladamér

Ár: 159.000.000 Ft

Győrladaméron, 908 nm-es telken, akár több funkcióra is alkalmas, jelenleg 2 külön lakrésszel és vállalkozásra alkalmas 2 külön helyiséggel is rendelkező klimatizált családi ház eladó. Ár: 159M
Az ingatlan a település szélén, Natura 2000 besorolású terület mellett helyezkedik el, így garantált, hogy nem építenek mögé semmit. A magas teraszról, ahol 4 személyes finn szauna is található, a környező rétre és erdős területre kellemes a panoráma.
A ház 1999-ben épült, 38-as Porotherm téglából 5 cm szigeteléssel. A 2 lakrész teljesen elkülönül, de az együttes használata is lehetséges. Közel 400nm-en összesen 9 szoba , 3 fürdőszoba valamint 2 konyha, minden szinten mosógépkiállás, és gázkazán valamint vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
A tetőre 7 kw-os napaelemrendszer lett kiépítve.
Az udvarra elektromos kapun keresztül jutunk be, ahol 2 autónak fedett beálló, a terasz alatt pedig a korábbi garázsból egy üzlet/iroda lett kialakítva. Külön épületrészben korábban meleg étel előállítására alkalmas 36 nm-es klimatizált konyha lett megépítve, ami sok más célra is használható lehet. Mögötte tárolóhelyiségek épültek.
Az udvar szépen karbantartott, fúrt kúttal rendelkezik, díszfák és gyümölcsfák is telepítve lettek. Az ingatlan áramellátása 3x25A
Az ingatlan kiváló lehetőség többgeneráció együttélésére, vagy nagycsaládok lakhatására. Vállalkozás is működtethető akár kereskedelmi akár szállás tevékenység körében.
Tulajdonságok
Település: Győrladamér
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 908
Épület hasznos területe (m2) : 400
Szobák száma: 9
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 400 nm-es Családi ház Győrladamér" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Center House Ingatlaniroda