Betöltés...

Eladó családi ház Mohács, Belváros

Ár: 55.000.000 Ft

Páratlan lehetőség! Eladó egy gyönyörűen felújított ház, Mohácson a belváros szívében!

A 140 négyzetméteres kiváló elosztású ingatlan, 318 négyzetméteres telken helyezkedik el, amelyhez térkővel ellátott kocsibeálló is tartozik. A házba belépve világos nagy tereket találunk, pazar nappali, amerikai konyha-étkező, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba külön WC garantálja a maximális kényelmet. A napfényes folyosóról közvetlenül juthatunk a kertbe amelyet, az új tulajdonos még saját ízlésé szerint alakíthat ki.

Egyedi belső építészeti megoldások, igényes burkolatok, letisztult színek és formák a meghatározóak minden négyzetcentiméteren. A helyiségekben magas minőségű műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre, amelyek szúnyoghálóval is el vannak látva.
Az optimális hőérzetről télen a padlófűtés gondoskodik, nyáron pedig a légkondicionáló. Az ingatlan méretéhez képest a fenntartása meglehetősen költséghatékony.

Amennyiben napelemen gondolkozik az új tulajdonos, ennek kiépítéséhez is minden feltétel adott, mivel a tetőszerkezet 2022-ben ennek megfelelően lett felújítva igy teherbírássá megfelel a feltételeknek, valamint igény esetén egy elbírált, nyertes pályázat is átruházható igény szerint.

Nem csak az ingatlan, az elhelyezkedése is kivételes mivel a belvárosban található ugyan de mégis egy csendes utcában, amely tökéletes a családi életre, ezen kívüli minden karnyújtásnyira található, legyen szó oktatási intézményről, bankról, szabadidős tevékenységről vagy akár egy Duna-parti sétáról.

Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, hívjon információkért és a megtekintésért! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372139
Tulajdonságok
Település: Mohács
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Belváros
Telek nagysága (m2) : 318
Épület hasznos területe (m2) : 140
Szobák száma: 3
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Mohács, Belváros" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat