Betöltés...

Eladó 220 nm-es Családi ház Siófok

Ár: 199.000.000 Ft

A Balaton déli partján, az Aranyparthoz közel, a siófoki szabadstrandtól pár perces autó útra, csendes, új építésű családi házas környezetben, két szintes, tágas-világos terekkel rendelkező, alacsony fenntartású, modern, luxus családi ház eladó.

Az épület 2020-ban téglából épült, 220 m2. Az épület földszintjén egy tágas, világos, fagerendákkal ékesített amerikai konyhás nappali található, ahonnan egy déli fekvésű 18 m2-es fedett teraszra lépünk ki, illetve ezen kívül három hálószoba, egy zuhanyzós és kádas fürdőszoba valamint egy vendég WC is helyet kapott. Az emeleten két napfényes hálószoba (az egyik hálószobához egy gardrób is tartozik) egy fürdőszoba és egy háztartási helyiség került kialakításra.

A telek 824 m2-es, parkosított, programozható öntözőrendszerrel kiépített. A kertben lévő finn szauna a múlt évben készült el. A telken még helyet kapott egy sóbontó rendszerrel és thermo fedéssel ellátott medence is. Az épülethez egy 36 m2-es, két állásos, szigetelt, kéménnyel és vizesblokkal ellátott garázs is tartozik. A napelem rendszernek köszönhetően az elektromos autók töltése is megoldott. A tűzrakó és a pergola helye előkészítve.

Az ingatlan fűtését padlófűtés biztosítja, a hűtésről távvezérlésű klímák és mennyezeti ventilátorok gondoskodnak. A nyílászárókon elektromos redőnyök vannak, szúnyoghálóval felszereltek. A tetőtéri ablakokon fényzáró rolók vannak. A ház két kültéri és egy beltéri kamera valamint távfelügyeleti rendszerrel ellátott riasztórendszerrel felszerelt.

Az épületben lévő bútorok és háztartási gépek a vételár részét képezik.

Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas állandó, jól élhető, kényelmes családi otthonnak illetve a Balaton közelsége miatt nyaralónak is.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4709 Nívó ingatlan: N4709
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 824
Épület hasznos területe (m2) : 220
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 220 nm-es Családi ház Siófok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nivó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda