Betöltés...

Eladó 125 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd Érdliget

Ár: 105.000.000 Ft

Érligeten eladó egy 125m2-es, nappali +3 szobás családi ház 893m2-es, összközműves, rendezett telken. CSOK Plusz igényelhető rá!

A ház 2005-ben téglából épült, beton födémmel, betoncserép fedéssel.
A ház helyiségei: előtér (6m2),nappali - konyha - étkező (45m2), szoba (13m2), közlekedő: (16m), szoba (12m2), szoba (12m2), fürdőszoba (9m2),
WC (1,5m2), gardrób (3m2), kamra (1,7m2), lejárat a pincébe (6m2).

Az ingatlanhoz tartozik egy fedett, kertre néző, hatalmas terasz (45m2).

A ház alatt található egy dupla garázs (57m2), egy óriási tároló (56m2), ami műhelynek is alkalmas és egy kazánház (12m2).
A ház központi fekvésének köszönhetően itt akár egy üzlethelyiség is kialakítható!

A ház fűtéséről egy pár éves kondenzációs cirkó gondoskodik radiátorokkal. A nappaliban elektromos padlófűtés is ki lett alakítva. A melegvizet egy elektromos bojler biztosítja, de akár a cirkóval is megoldható.

A ház eredetileg zsindely fedéssel épült, erre került rá a betoncserép, így duplán szigetelt a tető.

A vételár részét képezi a beépített konyhabútor is.

A ház riasztóval van felszerelve, a szobák légkondiciónáltak.

A nagykapu valamint a garázsajtó elektromosan működik, távirányítóval. A kiskapu a nappaliból és belül a kapu mellől gombbal nyitható, kaputelefonnal együtt lett kiépítve.

A garázsfeljáró télen fűthető.

A házhoz tartozik egy külön bejáratú 40m2-es külön kis ház, amiben található egy szoba, konyha, fürdő, előszoba. Így akár két generáció számára is alkalmas lehet a ház! Vagy akár befektetésnek is kiváló lehet, könnyen kiadható albérlőknek!

Nagyon jó a környék infrastruktúrája! A buszmegálló 5 perc sétára, az érdligeti vasútállomás pedig 10 perc sétára található a háztól.
A közelben általános iskola, üzletek, éttermek, cukrászda stb. találhatóak. A most nyíló LIDL áruház gyalogosan elérhető.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. CSOK, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!






Tulajdonságok
Település: Érd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Érdliget
Telek nagysága (m2) : 893
Épület hasznos területe (m2) : 125
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 125 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd Érdliget " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó