Betöltés...

Sukoró felújított parasztház eladó!!!!

Ár: 56.900.000 Ft

A LIDO HOME Székesfehérvári irodája eladásra kínál egy 73 nm-s, 2 szobás parasztházat, amely Sukoró történelmi központjában egy 616 nm-s telken található.
Igazi parasztház vályogfalakkal, felújított nádtetővel, hátsó felében nagy gazdaságihelyiséggel ahogy az a nagy könyvben meg van írva, belülről a mai kor igényeihez igazítva.
Az elmúlt években a tető felújításán kívül a gáz és villanyvezetékek cseréje, új cirkó beépítése, fürdőszobák felújítása, burkolatok, ablakok cseréje is megtörtént.
A telken egy bővizű ásott kút is található, ami nagy segítség, hogy kertje, növényei mindig zöldelljenek, medencéjét is anyagi áldozat nélkül töltheti fel.
Az udvaron akár 2 autóval is parkolhat, és még mindig marad elegendő zöld terület.
Az elhelyezkedés kiváló, az ellátottság kiemelkedő. Élelmiszerüzlet, posta, orvosi rendelő, templom, könyvtár, kultúrház, lovarda, étterem egy-két perc sétával elérhető. Bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, sportpálya, termelői piac is csak pár perc gyalog. Bármennyire is hihetetlen, de az Ingókövek egyike (Gyapjaszsák),a méltán híres Sukorói Vadmadár kórház, és a Néprajzi ház is a közvetlen közelében található. Az M7 autópálya 3 perc, Székesfehérvár belvárosa 15 perc autóval. Ugye hihetetlen! Jöjjön el nézze meg!
Ezzel a házzal nem csak egy ingatlant, egy életérzést is vásárol egy olyan helyen, amit egy szempillantás alatt a szívébe zárhat. Keressen engem, ha olyan ingatlanostól vásárolna, aki nem csak itt értékesít, de itt is él.

Amennyiben a LIDO HOME Székesfehérvár által kínált ingatlan, vagy bármelyik kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődést, hívjon bármikor a megadott telefonszámon !
Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitel ügyintézéssel áll a rendelkezésére.
LIDO HOME Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Sukoró
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 616
Épület hasznos területe (m2) : 73
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.08.27
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Sukoró felújított parasztház eladó!!!!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: LidoHome Székesfehérvár