Betöltés...

Eladó családi ház Dunakeszi, Dunakeszi

Ár: 90.000.000 Ft

Dunakeszi alagi részén található ez a 103m2-es önálló családi ház, 910m2-es telken. Dunakeszi ezen része csendes, családias övezet, de óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő gyalogtávra elérhető. A közlekedés mind autóval mind pedig tömegközlekedéssel kiváló. Az utcában csak az ott lakók közlekednek, nincsen átmenő forgalom.

A ház 10 éve egy nagy felújításon esett át, ki lettek cserélve a villanyvezetékek és az ablakok, fűtéskorszerűsítés történt és szigetelésre is sor került illetve a belső helyiségek új burkolatokat kaptak.

A kert tökéletesen alkalmas kertészkedésre is, hiszen fúrt kúttal ellátott. A szomszédok messze vannak, teljes mértékben el lehet vonulni a kertben, amennyiben nyugalomra vágyunk, a ház előtt is található egy virágoskertnek megfelelő méretű rész. A kertben helyet kapott egy garázs, egy tároló és egy pince.

Az ingatlanba két bejáraton keresztül lehet bejutni. Az első bejáraton egy előszobán keresztül megközelíthető az utcafrontra néző két szoba, a hátsó bejáraton belépünk egy előszobába, majd a konyhába és innen tudunk bemenni az udvarra néző szobába. Külön kiemelendő a nagy méretű kamra és a fürdőszoba ahol zuhanyzó és kád is elhelyezésre került.

Az ingatlan lakott, előzetes időpont egyeztetéssel tekinthető meg, amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom hívását. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371701
Tulajdonságok
Település: Dunakeszi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Dunakeszi
Telek nagysága (m2) : 910
Épület hasznos területe (m2) : 103
Szobák száma: 3
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Dunakeszi, Dunakeszi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat