Betöltés...

Szentmártonkátán kádárkocka Eladó ! Két generációnak is tökléletes !

Ár: 36.800.000 Ft


Álmodtál már egy olyan otthonról, ahol minden reggel a nap első sugarai ébresztenek, és a madarak csicsergése tölti be a levegőt? Ez a szilikátból és téglából készült, 135 nm-es kádárkocka pontosan ezt kínálja neked és családodnak.A ház három tágas szobával rendelkezik, valamint egy külön bejáratú lakrésszel, amely egy szobát, amerikai konyhás nappalit és zuhanyzós fürdőt foglal magában. Ez az elrendezés ideális két generáció számára, biztosítva a kényelmet és a privát szférát mindenkinek.

A hatalmas, gondozott kert tökéletes helyszín a nyári estékhez, ahol grillezhetsz, sütögethetsz, és élvezheted a friss levegőt. A kertben még egy medencét is felállíthatsz, hogy a forró napokon is felfrissülhess.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: az iskola, óvoda és vasútállomás mindössze pár percre található, így a mindennapi élet kényelmes és egyszerű. Szentmártonkáta, Pest vármegye egyik legbájosabb kis faluja, ahol a közösség összetartó és barátságos. Budapest pedig mindössze 40 perc alatt elérhető vonattal, így a nagyváros közelsége is adott Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megtaláld álmaid otthonát, ahol minden nap különleges pillanatokkal telik meg!


Tulajdonságok
Település: Szentmártonkáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 200
Épület hasznos területe (m2) : 135
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.24
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Szentmártonkátán kádárkocka Eladó ! Két generációnak is tökléletes !" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan