Betöltés...

Eladó családi ház Sülysápon csendes utcában alkalmi áron!

Ár: 49.350.000 Ft


Eladó Sülysápon egy igazán különleges, téglaépítésű, 98 m²-es családi ház, amely három tágas szobával és egy csendes, nyugodt mellékutcában helyezkedik el, mindössze 500 méterre a vonatállomástól. Ez az ingatlan egy 647 m²-es, gondosan ápolt telken található, amely ideális választás minden család számára, akik nyugalmat és kényelmet keresnek.

A ház minden részlete gondosan lett megtervezve, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa lakóinak. A 98 m²-es hasznos lakótér mellett egy 13 m²-es fedett és beépített terasz is helyet kapott, amely tökéletes helyszín lehet a családi összejövetelek és pihenés számára. A melléképület 45 m²-en műhelyt és tárolót kínál, ami kiváló lehetőséget biztosít hobbi tevékenységekhez vagy akár egy otthoni vállalkozás számára is.

A ház modern nyílászárói műanyagkeretesek, thermoüvegesek és szúnyoghálóval ellátottak, így minden évszakban megfelelő hőszigetelést és komfortot biztosítanak. A fűtésről cirkófűtés gondoskodik radiátoros hőleadással, kiegészítve egy hangulatos cserépkályhával, míg a melegvízről villanybojler gondoskodik. Az ingatlan 380V ipari árammal és három fázisú (36A) elektromos hálózattal rendelkezik, ami különösen alkalmassá teszi különféle tevékenységekre.

A kert igazi kincs, gyümölcsfákkal, veteményessel és egy kis konyhakerttel, amely kiváló lehetőséget nyújt a kertészkedés örömeinek megélésére és friss zöldségek termesztésére. A gondozott kert és a tágas telek ideális helyszínt biztosít családi grillezésekhez, baráti összejövetelekhez, vagy egyszerűen a fárasztó hétköznapok kipihenésére.

Sülysáp kedves kisvárosa Pest megyében található, amely kiváló életminőséget kínál lakóinak. A városban megtalálhatók az alapvető közszolgáltatások, iskolák, óvodák és vásárlási lehetőségek. Budapest közelsége miatt rendkívül népszerű, hiszen a főváros könnyedén elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel. Az új otthonától mindössze 500 méterre lévő vonatállomásnak köszönhetően a közlekedés egyszerű és gyors.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, válassza az otthon és a természet harmóniáját! Érezze meg a nyugalmat és kényelmet, amit ez a különleges ingatlan nyújt! Egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

 


Tulajdonságok
Település: Sülysáp
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 680
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.22
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Sülysápon csendes utcában alkalmi áron!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan