Betöltés...

Veres utcán, 879 m2-es telken, rugalmasan költözhető családi ház eladó - Debrecen

Ár: 125.000.000 Ft

Az Óváros csendes és rendezett mellékutcájában, a Veres utcán, 879 m2-es telken, 105 m2-es lakóterülettel rendelkező, 3 szobás családi ház eladó.

Irányár:125.000.000 Ft.

Érdeklődni:

********************
Részletes leírás:
********************

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közvetlen közelben minden üzlet és szolgáltatás elérhető, ami a mindennapokban szükséges lehet. A szűken értelmezett belváros, gyalogosan nagyjából nyolc perc kényelmes séta. Az utca egyirányú, minimális autóforgalommal.

Az eladásra kínált ingatlan főépület része az 1940 években épülhetett, amit 1995-ben bővítettek, és az akkori igények és trendek szerint felújítottak. Így nyerte el jelenlegi formáját és állapotát. A teljes falszerkezet téglából épült, a tető a felújítás során betoncserép héjazatot kapott, az ennek megfelelő tetőszerkezet kialakításával

A telek nagyjából téglalap alakú, körbekerített, kizárólagos tulajdon. A helyi építési előírásoknak megfelelően, további beépítésre is lehetőséget ad. Tájolását tekintve az utcafront dél-nyugati, ami egyben a ház utcafrontjának tájolását is jelenti.

A telken van még egy különálló garázs is, aminek a hasznos területe nagyjából 17-18 m2.

Az ház lakótere magába foglal kettő utcafronti szobát, egy átjárós szobát, ami jelenleg társalgóként van használatban. A hátsó traktusban kapott helyet a konyha, ami méretéből fakadóan étkező funkcióval is rendelkezik. Mindezek mellett van még egy kádas fürdőszoba,és külön helyiségben egy zuhanyzó.

Az épület fűtését egy kombi gázkazán biztosítja, és a hőleadás radiátorokkal történik. Mindezen túl a fürdőben van egy gázüzemű vízmelegítő is, amit, mint biztonsági tartalék hagytak meg.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A birtokbaadás, a kialkudott vételár megfizetésének függvényében, de rugalmasan megoldható.

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 879
Épület hasznos területe (m2) : 105
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.07.21
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Veres utcán, 879 m2-es telken, rugalmasan költözhető családi ház eladó - Debrecen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Harmónia Ingatlaniroda, Cserven Gábor