Betöltés...

Mediterrán Életérzés Máriakálnokon

Ár: 88.000.000 Ft

A kedvelt településen, Máriakálnokon kínálom Önöknek ezt a kivételes otthont! Az ingatlan rendezett jogviszonyú, tehermentes családi ház mely 2000-ben épült tégla falazattal. Az ingatlan 2 szintes lakóház, teljes területe alatt alápincézve. Lakótere 220 m2 a két szinten + a pince területe. A házhoz tartozó telek 902 m2. Az épület homlokzati szigetelése 10 cm + födémszigetelés. Csodálatos mediterrán enteriőr várja ha belép ebbe a különleges otthonba!

AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: (120 m2) : előszoba, tágas nappali, fedett tornácos gang / terasz, konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba, wc

AZ EMELET HELYISÉGEI: (100 m2) : 2 hálószoba, nagyméretű erkély, kádas fürdőszoba, az egyik szobából nyíló gardrób helyiség, egy különálló háztartási vagy gardrób helyiség,

Az épület teljes területe alatt 120 m2-en praktikus pince található, mely üzlet üzemeltetésére is kiválóan alkalmas de akár lakásként is funkcionálhat. A fűtés gázfűtés padlófűtéssel. Az udvarban terasz kialakítható. A ház oldalában pakoló helyiségek lettek kialakítva. A bútorzat a gépezet és a kiegészítők nagy része a vételár részét képezik. Csodálatos lehetőség egy csendes utcában, nyugodt környezetben a Duna-part közelében.

Ára: 88.000.000.- forint.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Máriakálnok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 902
Épület hasznos területe (m2) : 220
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Mediterrán Életérzés Máriakálnokon" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft