Betöltés...

Eladó 80 nm-es Családi ház Tápiószecső

Ár: 19.900.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:Az 1390 m2 terület nagyságú "kivett tanya" földhivatali besorolású porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, folyamatosan művelt terület. A lakóépület csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. A tanyaépület teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, látszógerendás fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel.Külső és belső nyílászárói hagyományos fa tokos ajtók és ablakok, egy rétegű üvegezéssel ellátva. Fűtése kettő kémény által biztosított, melyekre kandalló vagy örökégő kályha köthető. Meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A háztartás vízellátását és a kert locsolását fúrt kút szolgálja. Elektromos áram ellátása: 1x20AAz ingatlan belterének jellemzése:A 80 m2 hasznos alapterületű családi ház a korábbi tornác beépítésével érte el a jelenlegi méretét, mely gang beépítése kisebb átalakítást követően lehetőséget biztosít a helyiségek önálló elérhetőségére, így az épület belső terei nem csak egymásból nyílnának, hanem akár három szoba önálló elérhetősége is megoldható lenne.
A beépített tornác rész mintegy 120 cm szélesen fut végig az épület gerincvonalával párhuzamosan, így végeiben megtartható a vizesblokk és kialakítható egy gardrób vagy háztartási tároló helyiség. Az épület hátsó traktusában található a konyha és a fürdőszoba, melyek helyzete a három önálló bejáratú hálószoba kialakítását nem befolyásolja.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Babaváró hitel is igénybe vehető, melyhez nem szükséges ingatlan fedezet bevonása. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Fontos megjegyezni, hogy az ingatlan a földtörvény hatálya alá tartozik, így banki hitel igénybevételénél a hiteligénylés csak akkor kezdhető meg, ha a megyei jóváhagyó határozat jogerőre emelkedik. Ez időben, az adásvételi szerződés aláírását követően akár egy év időintervallum is lehet. A gyakorlati tapasztalatunk az, hogy ez hat hónap alatt végbemegy, de akár egy évet meghaladó időszakra is fel kell készülni.
 
Az ingatlan környezetének jellemzése:
 
Tápiószecső nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben, a Gödöllői-dombság nyúlványainak tövében húzódik, erdők által övezett, szép természeti környezetben. A település mintegy 6000 főt számlál. A Budapest elővárosi agglomerációjába tartozó Tápiószecső tömegközlekedés tekintetében, a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra és menetrend szerinti autóbusz forgalomra támaszkodik. Zónázó járatokkal a Keleti pályaudvar 35 perc alatt elérhető.
 
A település dél-keleti részén található a vasútállomás, valamint a napi szükségletek beszerzését kínáló főbb üzletek és szolgáltatók, de vasútállomástól a településközpont felé haladva, ahol a kínálatban szereplő ingatlan is található, egyre több kereskedelmi egységet és közintézményt érhetünk el. A nagyközségben óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és szakági magánrendelések is működnek.
Tulajdonságok
Település: Tápiószecső
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1390
Épület hasznos területe (m2) : 80
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 80 nm-es Családi ház Tápiószecső" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda