Betöltés...

Eladó 380m2-es Családi ház, Budaörs

Ár: 590.000.000 Ft


ENERGIATAKARÉKOS OKOSOTTHON!

CSODÁLATOS KÖRNYEZET, MAGAS MINŐSÉG!

PANORÁMA BUDAÖRSRE!

Eladásra kínálok egy korszerű, kivételes adottságú családi házat, Budaörs kedvelt részén, csendes zsákutca legvégén, természetvédelmi területtel határos elhelyezkedéssel,1208 nm-es telken. Az ingatlan 2 utca felől megközelíthető, mindkét utcát kizárólag az ott élők használják, átmenő forgalomtól, zajtól, portól mentes. Csak a madárcsicsergés hallatszik...

A 380 m2-es ház a legkorszerűbb gépészeti és építési technológiával épült.

FŰTÉS - HŰTÉS - SZELLŐZÉS - Az épület fűtését, hűtését és melegvíz ellátását két korszerű hőszivattyú biztosítja, padló fűtéssel, geotarifával. A folyamatos friss kellemes levegőről a hálószobákban kiépített szellőztető rendszer gondoskodik.

A teljes BIZTONSÁGTEHNIKA-KAMERA-RIASZTÓ rendszer kiépített, a távfelügyeletre bekötött. Visszanézhető felvétellel, lakótérben monitorral, szünetmentes tápegységekkel ellátva áramszünet esetére.

EGYÉB KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK - távirányítós motoros redőnyök, szúnyoghálók, magas minőségű MIELE márkájú konyhai gépek ( beépített: sütő, tűzhely, mosogatógép, mikró), beépített kávéfőzővel és zöldségpárolóval is rendelkezik.

Az épületben az OKOS HÁZ funkció is kialakításra került-(távolról vezérelhető rendszer, ami kiterjed a fűtés, szellőztetés, árnyékolás, biztonság technika, kapuk nyitása-zárása). A ház üzemeltetése rendkívül gazdaságos, teljes ház fűtési-hűtési áramköltsége 46.000Ft átalányban.A fogyasztási áramot a tetőn lévő napelemek termelése teljesen kiteszi.

Műszaki paraméterek:

-1208 nm telek, 2 utcával határos,
-380 nm belső alapterület,
-10 KW napelem (42 db),
-4 db napkollektor,
-2x11 KW levegőszivattyú, hűtő-fűtő, padló és mennyezet,
-levegőkeringető rendszer,
-minden szobában termosztát (6 db),
-400 literes melegvíz tároló, kollektor is hajtja,
-okosotthon rendszer,
-riasztó, 
-kamera rendszer belső monitorral, adatrögzítővel,
-szünetmentes tápellátás akkumulátorokkal,
-beépített terasz, télen padlőfűtéssel,
-mindenhol alu redőnyöny, programozhatók,
-3,5x7 méteres (35köbméteres) medence Astrapool gépészettel, hőcserélővel, de a kollektorok is melegítik külön,
-parkosított kert öntözőrendszerrel,
-garázsajtóval ellátott külső tároló-műhely kb 14 nm,
-kertben külön kialakított kertigép tároló kb 10 nm,
-automata éjjeli, külső támfal és kert világítás, belső lépcső világítás,
-konyhában a sütő, tűzhely, zöldség pároló, mosogatógép, KV főző, mikró MIELE.

HELYISÉGEK

A funkcionális terek három szinten helyezkednek el, köztük egy kényelmes lépcső teremt belső kapcsolatot.

UTCASZINT - Három gépkocsi számára garázs, elektromos autótöltővel felszerelve, kertkapcsolatos szoba jakuzzival, páramentes TV burkolat áll rendelkezésre. Szauna, fürdőszoba, mosókonyha, a felső szintekről ideérkező szennyes ledobóval, gépészeti helyiség és tároló is itt kapott helyet. A garázsok mellett egy pinceszerűen kialakított szerelő műhely is megvalósításra került, külön garázskapuval zárható, 14 m2 területű.

KÖZÉPSŐ SZINT - Az épület bejárata az elegáns beüvegezett télikerten keresztül az előszobába vezet. A bejárattal szemben tároló szoba található a kényelmes lepakoláshoz és egy a mosdóhelyiség. A szülők kényelmét,a teraszkapcsolatos hálószoba egybenyitott gardróbbal, és kádas fürdőszobával szolgálja. Az előszobából a másik irányban haladva az impozáns nagy belmagasságú nappali-konyha-étkező térbe jutunk, amely praktikusan kamrával lett kiegészítve. A tágas tér rengeteg ablakkal és nyitható teraszajtókkal kivitelezett, panorámás kilátással Budaörsre és ahonnan minden irányba a természetben gyönyörködhetünk. Samott téglás kandalló kályha a téli hangulatért felel. Jelenlegi nappali exkluzív, egyedi bútorokkal és kiegészítőkkel van berendezve, de ízléses modern konyha kialakításnak köszönhetően bármely más stílussal könnyen ötvözhető az új tulajdonos kedve szerint.

EMELETI SZINT - A közlekedőtéren át a nappali felső folyosójára jutunk. Fürdőszoba, mellékhelyiség, három kényelmes méretű hálószoba található ezen a lakrészen. A lejtős telek adottságai által mindhárom szobához külön teraszajtó tartozik.

KERT - a telek adottságaihoz nagyon jól illeszkedően kialakított, tudatosan főként örökzöldekkel beültetett, minimális kerti munkával könnyen karbantartható. A 35 köbméteres KÜLTÉRI MEDENCE és mozgatható tetejű kerti pergola mind a pihenést szolgálja. A medence mellett az egyedi és praktikus kialakítású tűzrakóhely is kiváló szabadidős elfoglaltságot biztosít.

PARKOLÁS - elektromos töltő el felszerelt 3 állásos garázsban, kerten belül további 2 gépkocsi beálló, 

Itt minden a kikapcsolódást, kényelmet szolgálja, teljesen intim környezetben! Jó szívvel ajánlom!

Ideális 3 gyermekes családnak, vagy olyan érdeklődőknek, akiknek fontos a magas műszaki felszereltség, szeretik az innovatív megoldásokat és gyönyörű helyen szeretnének élni Budapest közelségében.
 


Tulajdonságok
Település: Budaörs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 208
Épület hasznos területe (m2) : 380
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 380m2-es Családi ház, Budaörs" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel, 12. kerület