Betöltés...

Eladó 69m2-es Családi ház, Szeremle

Ár: 24.900.000 Ft


Bajától ~10 km-re, Szeremle csendes, aszfaltozott utcájában, ~70 m2-es, 2 szoba + nappalis családi ház, 1266 m2-es telekkel megvásárolható. Az ingatlan a 2000-es évek elején épülhetett, száraz, tégla falazatú, a tető szalagcserép héjazatú, a homlokzat 10 cm, a födém 15 cm hőszigeteléssel ellátott. Az épület KNy-i tájolású, belmagassága 2,3m.
 

Az ingatlanban kialakításra került: 2 db szoba (11,4 és 10,3 m2), nappali (16,5 m2), konyha-étkező, fürdőszoba (WC-vel), és közlekedő / előszoba. Az épülethez ~30 m2-es fedett terasz kapcsolódik. Az udvaron 1-állásos, ~22 m2-es könnyűszerkezetes garázs (árammal), kutyakennel, és egyéb gazdasági melléképületek találhatóak.
 

A családi házat ~2020 óta folyamatosan korszerűsítették: új a víz,- és szennyvízhálózat, újak a villanyvezetékek, kapcsolók és konnektorok (1x25A, és éjszakai áram áll rendelkezésre), 2-rétegű, korszerű műanyag nyílászárók (reluxával, szúnyoghálóval), és üveges bejárati ajtó került beépítésre. A vételár tartalmazza a beépített konyhabútort (tűzhellyel, mosogatógéppel), illetve a fürdőszoba-bútort. A családi ház hűtése-fűtése 2 db klímával, illetve a fürdőszobában fali hősugárzóval biztosított. A korszerű nyílászáróknak, a hőszigetelésnek, és a 2,3m belmagasságnak köszönhetően a leghidegebb téli hónapban is ~25.000,- Ft-ból kifűthető az ingatlan. A gázvezeték az utcában, a telek előtt húzódik; az épület emellett 2 db kéménnyel rendelkezik.


Az 1266 m2-es telek és az udvar rendezett, elektromos kapuval, és kamera-rendszerrel védett. Az udvaron több gépjármű parkolása biztosított. Az ingatlan per,- igény,- és tehermentes, megegyezést követően, akár 1-2 hónapon belül költözhető.
 

Az alábbi családi ház kiváló választás, amennyiben egy bajai panellakás áráért, inkább egy város közeli (Baja ~10 perc alatt elérhető autóval), szomszédos, természetközeli településen keresi új és felújított otthonát.


A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja


Tulajdonságok
Település: Szeremle
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 266
Épület hasznos területe (m2) : 69
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Komfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 69m2-es Családi ház, Szeremle" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel, Baja