Betöltés...

Eladó 87 nm-es Családi ház Jászberény

Ár: 42.500.000 Ft

Szeretne egy stabil kocka házat?
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Fedezze fel, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben az ingatlanban, és tegye meg az első lépést új otthona felé! Az ingatlan beton blokk alapon nyugvó stabil kockaház, mely időtálló megjelenést biztosít.Az épület tetőszerkezete kiváló állapotban van.A közel 1200 m2 alapterületen épült ingatlanban előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba valamint 2 db nagyobb méretű szoba található.A szobák mind külön bejárattal rendelkeznek!A fűtési rendszer modern és gazdaságos megoldásokat kínál, mivel választhatóan gázkazán vagy vegyes tüzelésű kazán által biztosított, így minden évszakban kellemes a hőmérséklet otthonában.
Az ingatlanhoz tartozik egy fúrt kút is, amely nemcsak a kert öntözésében nyújt segítséget, hanem jelentős megtakarítást is eredményez a vízszámlában. A stabil alapokon nyugvó épület és a praktikus elrendezés biztosítja, hogy az új tulajdonosok hosszú távon is elégedettek legyenek otthonukkal.
Az otthon fényviszonyai kiválóak, a természetes fény egész nap átöleli az ingatlant, ami pozitív hangulatot és tágas érzetet kölcsönöz a tereknek. A gondozott kert, valamint a nagy melléképület tökéletes teret biztosít a családi és baráti összejöveteleknek, a hobbi tevékenységeknek vagy akár egy otthoni műhely kialakításának is.Szeretné megtekinteni az ingatlant?Kérem telefonáljon és megmutatom Önnek!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!
Tulajdonságok
Település: Jászberény
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1156
Épület hasznos területe (m2) : 87
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 87 nm-es Családi ház Jászberény" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Jászberény