Betöltés...

Eladó 57 nm-es Családi ház Nagykáta

Ár: 12.000.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:A 2507 m2 terület nagyságú porta előkertje négy oldalról kerített, hátsó udvara növényzettel borított. A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete tégla és beton vegyes alapra épített, vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva.
 
Fűtése egy kémény által biztosított, kályha hőleadóval, de klímákkal vagy elektromos fűtőpanelokkal teljes értékű fűtési rendszer kialakítható. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A háztartás vízellátását és a kert locsolását fúrt kút szolgálja. Rézvezetékkel újrafűzött elektromos áram ellátása: 1x32A és 1x20A vezérelt.Az ingatlan belterének jellemzése:Az 57 m2 hasznos alapterületű lakóház a korábbi tornác beépítésével érte el jelenlegi méretét. A beépített gang nem csak előszobaként szolgál, hanem közlekedő folyosó is egyben, mely az épület hátsó traktusában kialakított gyerekszoba elérhetőségét és a tornácvégeken létrehozott háztartási helyiségek elérhetőségét is biztosítja. Az épület középső szektorában található a konyha, melyből nyílik a fürdőszoba és a déli tájolású utcafront felé a nappali.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Babaváró hitel is igénybe vehető, melyhez nem szükséges ingatlan fedezet bevonása. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
 
Fontos megjegyezni, hogy az ingatlan a földtörvény hatálya alá tartozik, így banki hitel igénybevételénél a hiteligénylés csak akkor kezdhető meg, ha a megyei jóváhagyó határozat jogerőre emelkedik. Ez időben, az adásvételi szerződés aláírását követően akár egy év időintervallum is lehet. A gyakorlati tapasztalatunk az, hogy ez hat hónap alatt végbemegy, de akár egy évet meghaladó időszakra is fel kell készülni.Az ingatlan környezetének jellemzése:
 

Erdőszőlő településrész Nagykáta dél-keleti városrésze, mintegy 5 km távolságra a település központjától és a vasútállomástól. A lakóházas övezet portái itt nagy kiterjedésűek, nem ritka a fél hektárt is meghaladó kert és szántó besorolású ingatlan. Erdőszőlő városrész aszfaltos úton jól megközelíthető, télen is folyamatosan akadálymentes a közlekedés.
Az általános iskolás gyerekeket önkormányzati fenntartású autóbusz viszi az iskolába, de egyéb tömegközlekedésre nincs lehetőség. A településrész fő utcáján és Nagykáta lakóházas belterületén elérhető élelmiszer és napi szükségletek beszerzését kínáló üzletek 2-3 km távolságon belül elérhetők. Erdőszőlő városrészben villany és vezetékes víz közmű, valamint telefon, internet és kábeltévé szolgáltatás szinte mindenhol elérhető.

Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 2507
Épület hasznos területe (m2) : 57
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 57 nm-es Családi ház Nagykáta" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda