Betöltés...

Eladó 105 nm-es Családi ház Nagykáta

Ár: 35.000.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:
A 800 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, köztes beton födémmel, beépítésre szánt kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, két rétegű hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. A lakóépület mögött húzódó 35 m2 alapterületű kazánház és tüzelőanyag tároló, egy beton alapon álló, féltetős felépítmény, cserép fedéssel.
A 2000-ben épített, földszinti lakóterében 105 m2 hasznos alapterületű családi ház fűtése vegyes tüzelésű kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; hálózati meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott; szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Elektromos áram ellátása 1x25A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Gáz közmű közvetlen az ingatlan előtt az utcában elérhető.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A kétszintesre tervezett családi ház jelenleg padlástérnek használt tetőtere beépíthető, melyben 50 m2 hasznos alapterületű lakóteret lehet kialakítani. A földszinti használatra kész élettér 105 m2 hasznos alapterületű, mely az utcafronti homlokzathoz csatlakozó 30 m2 alapterületű, déli tájolású, természetes fénnyel minden napszakban jól bevilágított teraszról nyílik.
Az előszobából egy kisebb közlekedő vezet az épület magjához, a pillérekkel tagolt egy légterű nappali, konyha, étkező együtteséhez, mely a maga közel 50 m2 alapterületével egy impozáns megjelenésű, tág térhatású központi élettér. Ebből a nappali térből nyílik a három hálószoba, valamint a szobák előterében húzódó fürdőszoba és önálló wc helyiség. A hálószobákból kettő az utcafront felé néz, közvetlen terasz kapcsolattal, míg a harmadik hálószoba a nyugati oldalról kapja a napfényt.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, melynek egy része lehet Babaváró hitel is, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott hitel is igénybe vehető, ami illetékmentességet biztosít. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.
Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 105
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 105 nm-es Családi ház Nagykáta" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda