Betöltés...

Eladó 93 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Nagykáta

Ár: 63.000.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:
A 750 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, parkosítható. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára előkészítve. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített hőszigeteléssel ellátott tégla falazat, rétegrendben szigetelt beton födémmel, alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, padlófűtésre kivitelezve, jelenleg hőleadó nélkül; kiegészítő fűtése a nappaliban elhelyezett kandallóról biztosított; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása 1x16A és 1x10A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
A 93 m2 alapterületű lakóépület mögött, a főtartószerkezet folytatásaként megépült egy 33 m2 alapterületű dupla garázs, mely kettő autó parkolását biztosítja. A garázs után továbbra is építési nyomvonalban kialakításra került egy gázkonvektorral fűtött, közművekkel rendelkező 42 m2 alapterületű apartman épület, mely két generáció együtt költözése vagy otthon végzett irodai vagy műhelymunka esetén bármilyen funkcióra alkalmas. Az épület sor egy 18 m2 alapterületű tároló melléképülettel zárul.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A családi ház főbejárata az utcai homlokzaton, egy főtető által fedett teraszról nyílik, melyről az előszobába lépünk. Az előtérből jobbra található az önálló wc helyiség, majd tovább haladva a nagy alapterületű, tág térhatású nappali tárul elénk, déli tájolású ablaka által természetes fénnyel derítve a teret. A nappaliban található egy kandalló, ami a központi elhelyezése által az egész épületet fűtését is képes ellátni.
A nappaliból balra kettő hálószoba érhető el, mely szobák ablakai az oldalkertre néznek. A dupla komfortot biztosító fürdőszobákból a nagyobb alapterületű felújítás alatt áll, mely fürdőben gépészetileg kiépített a gázkazán jövőbeni elhelyezéséhez minden, továbbá ide futnak össze a padlófűtés körei osztófejbe gyűjtve és körönként szabályozva. A lakótér hátsó traktusában került kialakításra a második fürdőszoba, valamint a konyha és étkező, mely teraszkapcsolata által biztosítja a közvetlen kert elérhetőséget.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.
Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 750
Épület hasznos területe (m2) : 93
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 93 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Nagykáta" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda