Betöltés...

Töltéstaván két szobás, részben felújított családi

Ár: 43.900.000 Ft

Töltéstava csendes mellékutcájában található, két szobás, étkezőkonyhás családi ház. A szobák parkettások, a többi helyiség műpadló és kerámia lap burkolatú. A fűtést gázkonvektor és cserépkályha, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az eredeti nyílászárókat, egy kivételével, három rétegű műanyag ablakokra cserélték. A lakás biztonságát, egy több ponton záródó, műanyag ajtó védi. A tető héjazata is ki lett cserélve, cserepes lemezzel lett burkolva. Az utcafronti és a hátsó homlokzat, hőszigetelve lett. A két szoba jelenleg egybe nyílik, de az előttük levő előtérből, megoldható a bejáratok külön választása. Így egy nappali is kialakítható. A kertben termő gyümölcsfák vannak telepítve, az öntözés egy fúrt kútról megoldható.

Töltéstava Győrtől 8km-re található. A város közelsége és a falusias „nyugodtság” kedvező irányultságként hat.A közlekedés autóbuszokkal, illetve magán gépkocsikkal bonyolódik le. A jelenlegi közlekedési igényeket kielégíti. A településen az alapvető vonalas és intézményi infrastruktúrák megtalálhatók. A község rendelkezik: házi-, gyermek és fogorvossal, valamint védőnővel. Napköziotthonos óvodája és Általános Közművelődési Intézménye van, mely magában foglalja az általános iskolát. Ez utóbbi két intézményt az elmúlt években felújították.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Tulajdonságok
Település: Töltéstava
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kossuth
Telek nagysága (m2) : 2201
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 73
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.07.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Töltéstaván két szobás, részben felújított családi " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Express Ingatlan Stúdió Kft