Betöltés...

Eladó 121 nm-es Családi ház Kunszentmiklós Strand környéke

Ár: 27.200.000 Ft

Bács-Kiskun vármegye Kunszentmiklós településen, Kecskeméttől 50 km, Budapesttől 60 km távolságra megvételre kínálok egy 121 m2-es hagyományosan szigetelt, falazóblokkból épült, összkomfortos, önálló családi házat 1805 m2-es telken.

A főépületben megtalálható kettő szoba, egy félszoba, konyha, fürdőszoba-wc, közlekedő, éléskamra, majd a főépület folytatásában terasszal rendelkező nyári konyha.
A konyha és a fürdőszoba-wc járólapos, a közlekedő, az éléskamra és a nyári konyha mozaiklapos, a szobák szalag parkettával borítottak, a terasz szintén mozaiklapos burkolású.

A házba áram, víz, gáz, csatorna bevezetésre került, továbbá ipari árammal ellátott.
Az ingatlan fűtése 2021-ben kivitelezett lapradiátoros házközponti gáz-cirkó, a melegvizet újonnan vásárolt villanybojler biztosítja, de a kombi gázkazán is alkalmas a fűtési és melegvíz-készítési feladatok ellátására.

A ház tetőszerkezete cserépfedéssel borított, a külső falak hagyományos kőporral lettek vakolva. A belső és külső nyílászárók hagyományos fa ablakok-és ajtók, minden ablak redőnnyel felszerelt.

Az udvarban jó állapotú, betonos melléképületek találhatóak, amelyek többfunkciós hasznosításra alkalmasak.
Az 1805 m2-es telek karbantartott, ideális gazdálkodásra, állattartásra egyaránt.

A ház az 1970-es években épült tipikus kocka ház, állapota átlagos, tulajdonosai karbantartották, így amennyiben korszerűsítése nem sürgős, vagy a beköltözést követően szeretnék felújítani, az ingatlan azonnal költözhető, ami ideális lehet azoknak, akik nem szeretnének hosszú várakozási időt.

Az ingatlan per- és tehermentes.

A település ellátottsága, infrastruktúrája jó, a közelben orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek (Tesco, COOP, SPAR, Reál), művelődési központ-könyvtár, háziorvosi rendelők, szakrendelő, gyógyszertár, hentes, cukrászda, piac, stb. található, az oktatást óvoda, bölcsőde, általános iskola, művészeti iskola, középiskolák biztosítják.
Kunszentmiklós járás központ, így helyben működik a kormányablak, a járási hivatal osztályai.

Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és teljeskörű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Az idei évben az új támogatott hitel (CSOK Plusz) elérhető, amelyek igénylésével kapcsolatosan is szakmai hátterünkkel állunk rendelkezésükre.
Bővebb információért keressen bizalommal!



Tulajdonságok
Település: Kunszentmiklós
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Strand környéke
Telek nagysága (m2) : 1805
Épület hasznos területe (m2) : 121
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 121 nm-es Családi ház Kunszentmiklós Strand környéke " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTP Ingatlanpont iroda