Betöltés...

Kis önálló családi ház Jaminában

Ár: 18.000.000 Ft


Békéscsabán, Jaminában, eladó egy 72 nm-es, jó szerkezeti állapotú, némi felújítást igénylő családi ház, 880 nm-es telken. 

Irányár: 18 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Erzsébethelyen, csendes utcában, jó lakókörnyezetben található ez a kis, önálló családi ház. Buszmegállótól 300 méterre helyezkedik el, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. 

 

Az épület nem repedezett, nem vizes, kiemelt, magas lábazaton áll. Jó a tetőszerkezete, múlt évben kapott új ereszcsatornát. 

 

Fűtése központi fűtés lapradiátorokkal és egy szilrádtüzelésű kazánnal. A meleg vizet villanybojler állítája elő, gazdaságosan, éjszakai árammal. Egy 24 nm-es, nagy szobából, 15 nm-es konyhából, 6 nm-es fürdőszobából és egy 9 nm körüli félszobából áll. A lakás előtti zárt verandát kiszélesítették, így egy 18 nm-es, világos, fűtött előtér jött létre. Maradt egy kb. 6 nm-es nyitott tornác, amit nem építettek be, ez teraszként funkcionál. A főépület végén foglal helyet a kazánház, a vegyes tüzelésű kazánban első sorbán fával lehet fűteni. 

 

Az udvar füves. Egy nagy diófa hatalmas lombkoronája teszi elviselhetőbbé a nyári forróságot, a legmelegebb napokon is kellemesen hűvös van alatta. Bent pedig a vastag vályogfalak, és a saralt födém biztosítanak jó klímát. 

 

Elsősorban külső, esztétikai felújítást igényel a ház, némi korszerűsétést, de működik benne minden, lakható az állapota. A konyhát és a nagy szobát múlt évben burkolták járólappal, illetve laminált padlóval. A fürdőszoba nem lett felújítva, és az előtér burkolatai, nyílászárói, a falak festése várat magára. Valamint egy külső festés-mázolás. 

 

Aki nem riad vissza ezektől a felújításoktól, és egy jó szerkezeti állapotú házat keres, az lehet megtalálta a megfelelőt! Ha egyedül költözik, illetve másodmagával, akkor pont ideális a mérete és elrendezése. Nagyobb család is számolhat vele, hisz tervezhet a bővítésével. Tekintse meg!


Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 880
Épület hasznos területe (m2) : 72
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Vályog
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kis önálló családi ház Jaminában" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing