Betöltés...

Érsekvadkerten központi elhelyezkedésű 3 szobás családi ház eladó!

Ár: 15.900.000 Ft


Ezt a házat a mérete miatt ajánlani tudom egyedülállóknak, pároknak, kiscsaládosoknak és nyugdíjasoknak is egyaránt.

Az ingatlan Érsekvadkert központjához közel helyezkedik el. Ha nem szeretne autóba ülni, vagy hosszú perceket sétálni, hogy lerendezzen bármit is, ami a minden napi élethez szükséges, ez a hely ideális lehet számára. Általános iskola, orvosi- és fogorvosi rendelő mindössze egy perc sétára található, valamint óvoda és bölcsőde, vegyes bolt, vendéglátóegység, posta és buszmegálló 3-4 perc távolságra van.

Ennek a parasztháznak meg van a maga varázsa. Egy hosszú, nyitott verandáról lehet a házba bejutni két bejáraton keresztül. Az épület három szobából, fürdőszobából WC-vel egyben és konyhából áll. Az egyik bejárat a konyhába, a másik pedig a középső szobába nyílik. A konyhából nyíló szoba, használható akár nappali vagy étkezőként is. Régi hajópadló burkolatok jó állapotban vannak, amelyek elbűvölő, igazán különleges hangulatot kölcsönöznek a helyiségeknek. A konyha és a fürdőszoba két éve kapott új burkolatot, valamint a vízvezetékek is cserélve lettek. Az udvart a jelenleg itt lakók szépen parkosították, amelynek egy része egy játszótér benyomását kelti. Egy meggy- és egy szilvafa is található a telken. Korábban három ház tulajdonosa osztozott az udvaron, amely azóta el lett választva és mindenkinek külön bejárata van.

A község Budapesttől 65 km-re, Váctól 35 km-re, Rétságtól 10 km-re és Balassagyarmattól 15 km-re helyezkedik el a 22-es főút vonalon, Nógrád megye délnyugati részén. Munkahely bőségesen adatik a környéken, a rétsági- és a balassagyarmati ipari parkokban lévő gyárak számos munkalehetőséget biztosítanak. A fővárosba óránként van buszjárat. Természeti adottságok szempontjából is igen kedvező a fekvése, mert a Börzsöny lábánál található, illetve a Cserhát hegyvonulatai és a Bánki-tó, mindössze 10 percen belül megközelíthető autóval. Ezért a természetkedvelők és túrázni vágyók számára is tökéletes ez a hely.

Ha lát benne fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.


Tulajdonságok
Település: Érsekvadkert
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 200
Épület hasznos területe (m2) : 73
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Érsekvadkerten központi elhelyezkedésű 3 szobás családi ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien