Betöltés...

Sukoró üdülőrészén 1515 nm-es telken két lakásos ház eladó.

Ár: 49.900.000 Ft


Bővebb információ és megtekintés: Boros Péter +36702788750

Sukorón a Körmös utca 1503 HRSZ-on egy pince (beton+tégla) és arra épített, masszív, szigetelt, könnyűszerkezetes ház félkész állapotban eladó.
Mindkét szinten elkészült a padlófűtés és a betonozás, illetve a vezetékes víz kiállások és csatorna elvezetés is. A két szint külön bejárattal rendelkezik, mindkét részen egy szoba, konyha, fürdő + wc lett kialakítva.
Az ingatlan a távirányítható, motoros kaputól 70 méterre helyezkedik el, kellő távolságra ahhoz, hogy az utcáról betekintés és szomszédok felől védve legyen.
2021-ben ültetett barack-, nektarin, -szilva, alma- és meggyfák találhatóak a házhoz vezető úton, melyek mellett egy sor szőlő is található. További 80 méteren gyümölcsfák (cseresznye, körte, mandula, bodza, mogyoró, dió és alma) mentén kis erdős területben végződik a telek.
Tégla melléképülettel, tárolókkal.
Közművek : víz kb.500ft/m3, villany (új vezeték 3x16A, 3fázis,380V) , gáz, TV+ internet(NoviCom 1000mbit/sec) az utcában.
A telek besorolása: zártkert.
Kisbolt, Dohánybolt, Csárda 500m, MOL kút, M7-es autópálya, McDonald’s 5 perc, Sukorói sportpálya, termelői piac, óvoda 7 perc, Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia 8 perc autóval.
A telek adottságai és lehetőségei önmagában is értéket képviselnek a csodálatos panorámával és privát szférával, természetkedvelőknek, önellátás felé gondolkodóknak (fény- és hangszennyezés mentes) kiváló lehetőséget biztosít.


Tulajdonságok
Település: Sukoró
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 515
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Sukoró üdülőrészén 1515 nm-es telken két lakásos ház eladó." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Körültekintő Ingatlan I.