Betöltés...

Eladó 120m2-es Sorház, Baja

Ár: 39.800.000 Ft


Baján, Alvégen, cc. 120 m2 hasznos alapterületű, előkertes, tégla falazatú sorház, 36 m2-es garázzsal, 20 m2-es fedett terasszal, földbe süllyesztett, merevfalú medencével, kerti tárolóval, különálló pincével, és takaros kis udvarral megvásárolható. Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes.
 

Az épület 1983-ban épült, állapota és épületgépészete a korának megfelelő. Az ingatlan fűtése-hűtése: gáz-cirkó rendszerrel (FÉG-gázkazán, Radal-lapradiátorok), a konyha-nappaliban szilárd tüzelésű cserépkályhával, illetve szintenként 1-1 db klímával biztosított. A homlokzati nyílászárók túlnyomó része hőszigetelt, műanyag profilra cserélve. A földszinten kialakításra került: előszoba, tágas amerikai konyhás-nappali, spájz, fürdőszoba, külön WC, és cc. 20 m2-es fedett terasz (téliesíthető). Az emeleten: előtér-gardrób, 3 hálószoba (amelyből 2 loggia-kapcsolatos), és fürdőszoba (WC-vel) található. A loggia 7 m2-es. A tetőtér igény szerint beépíthető.
 

Az udvar az épület mögött található: 15 m2-es fatároló, 20 m2-es különálló pince, 20 m3-es merevfalú, süllyesztett medence (vízkezelő-rendszerrel), továbbá a telek végében ~36 m2-es, elektromos kapuval felszerelt garázs került kialakításra.
 

Az épület egy statikailag masszív, tégla sorház, amely gépészeti és esztétikai felújítások / korszerűsítések követően, sokáig egy kiváló, tágas otthonává válhat következő tulajdonosának. A földbe süllyesztett medence, és a beépített bútorok az ingatlan tartozékai.
 

A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja


Tulajdonságok
Település: Baja
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 227
Épület hasznos területe (m2) : 120
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.04
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 120m2-es Sorház, Baja" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel, Baja

Hasonló hirdetések