Betöltés...

Amerikai típusú családi ház a fürdő közelében.

Ár: 59.000.000 Ft


Gyulán, kitűnő helyen, a Várfürdőtől 500 méterre, eladó egy teljes korszerűsítésen átesett, amerikai stílusú, háromszobás családi ház. Azonnal költözhető.

Irányár: 59 MFt

Tel: +36205020207

 

Gyulán, Románvárosban, a Várfürdőtől 5 perc sétára helyezkedik el a 110 nm-es családi ház. Egy csendes utcában, ahol jó a lakókörnyezet. A huszadik századi épületet idén teljesen újjávarázsolták. A régi aljzatot korszerű vízzáró és hőszigetelő réteggel, valamint a legkomfortosabb hőérzetet nyújtó padlófűtéssel látták el. A falakat kívül-belül újra vakolták. A külső homlokzatot 10 cm-es hőszigeteléssel, valamint nemes vakolattal látták el. A külső nyílászárók hőszigetelt műanyagok, a belsők is vadonatújak, a legújabb trend szerintiek. A régi tetőt eltávolítva, teljes egészében új tetőszerkezetet hoztak létre, esztétikus sötétszürke cserépfedéssel. A födémre pedig hőszigetelést helyeztek. 

 

A belső terek világosak, a falakat fehérre festették, nemes vakolattal és kőburkolattal díszítették. Ehhez remekül illő magas fényű szürke járólappal burkolták a padlókat. A szobákban pedig kellemes, halványszürke, famintás lamináltpadlóval. 

 

A kb. 40 nm-es amerikai konyhás nappali a lakás központi helyisége. Itt kényelmesen elfér a család, a közös étkezéseknél, a kanapén történő közös lazítások során. Három külön bejáratú szoba szolgáltatja a privát szférát. Az egyikhez egy gardrób is tartozik. A tágas fürdőszobában kád, WC és egy dupla mosdó van. Ezen felül egy háztartási helyiséget is kialakítottak, ahol még egy WC-t sikerült elhelyezni mosdóval, továbbá itt van a kombi gázkazán és a mosógépnek a kiállás. 

 

A villany, víz, szennyvíz vezetékek teljes körűen ki lettek cserélve. A világítás korszerű led fénytestekkel, spotokkal lett kiépítve. 

 

A kerítés színe és anyaga a ház külső homlokzatával harmonizál. Nagyon jó elgondolással a nagykaput az utca vonalától beljebb helyezték el, így az úttal merőlegesen meg lehet állni. 

 

A lakás teraszkapcsolatos, egy kb. 45 nm-es teraszra léphetünk a hátsó kijáraton, egy üvegajtón át. A hatalmas terasz bőséges helyet kínál majd a családnak, de akár nagyobb rokoni, baráti társaság is elfér rajta. A terasz burkolása még nem készült el, de az ár magában foglalja ennek a munkadíját és anyagát. A háztartási helyiség is jelenleg befejezetlen a villanyszerelés miatt. Amint ez megtörtént, ide is felkerül az ajtó és a szegők, valamint kifestik a helyiséget teljes egészében. Az ereszcsatorna is ezután lesz felszerelve. 

 

Ha fontos Önnek a jó lakókörnyezet, a belváros és az iskola és óvoda, valamint a fürdő közelsége, ne habozzon! Két gyermekkel a legideálisabb választás, de kompromisszummal akár nagyobb családoknak is jó lehet. Ha pedig kisebb a család... nyerhet pár vendég, illetve hobbiszobát! Energetikai szempontból nem okozhat gondot a fenntartása egyedülállók számára sem. Azoknak is ajánljuk, akiknek nincs idejük, vagy energiájuk házfelújításra! Ide azonnal beköltözhet, még festenie sem kell. Máris egy tiszta, új, modern környezetben találhatja magát. Tekintse meg!

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Gyula
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 680
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Amerikai típusú családi ház a fürdő közelében. " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing