Betöltés...

Nyugalom szigete a Lőverekben. - Sopron

Ár: 119.000.000 Ft

 
Aki csendre, nyugalomra vágyik az itt biztosan megtalálja! Sopron legfrekventáltabb részén a Lőverek ősfás környezetében található ez a szép állapotú családiház. Az ingatlan két lakószintből áll. A földszinten tágas nappali - étkező - konyha fogadja a vendéget. A nappali hangulatát egyedi tervezésű cserépkályha fokozza. A földszinti gyönyörű fürdőszoba, sarokkáddal, zuhanykabinnal egyaránt felszerelt. Éléskamra, valamint az előszobából nyíló illemhely található még ezen a szinten. A nappalihoz egy tágas cc. 20 m2 alapterületű délkeleti tájolású árnyas terasz kapcsolódik. Ennek előnyeit főként a nyári időszakban élvezik a tulajdonosok. Az anyagválasztás és a kivitelezés minősége mindenütt átlagon felüli.
Az emeletre szép faburkolatú lépcső vezet, mely a dolgozóként funkcionáló hallba érkezik Innen léphetünk ki az erkélyre, melyről gyönyörű soproni panoráma tárul elénk. A hall két végén a szülői háló és a gyerekszoba nyílik. Mindkettő rendkívül tágas és gardrob helyiséggel is rendelkezik. A gyerekszobából akár még egy háló is leválasztható. A padlástérben pedig egy vendégszobát alakítottak ki. A halból közelíthető megy az emeleti fürdőszoba.
A földszinti terasz alatt két gépkocsi elhelyezésére szolgáló garázs található. Mellette a pincében több tárolóhelyiség, illemhely mosókonyha és hőközpont kapott helyet. Itt akár műhely vagy iroda céljára is alkalmas méretű helyiségeket találunk. Az ápolt kert központi eleme egy fedett úszómedence valamint a kert sarkában a ház főpárkányától védve kialakított wellness sarok, ahol egy jakuzzi medence is beépítésre került. A rendelkezésre álló kertet kiválóan hasznosították a tulajdonosok. Az ingatlan egészéről elmondható hogy magas minőségi színvonalon megvalósult harmonikus otthon benyomását kelti a látogatóban. Az alkalmazott anyagok és a kivitelezés színvonala, a belsőépítészeti megoldások mind a tulajdonosok jó ízlését dicsérik.
A ház temperálását és használati melegvíz ellátását HMV tárolóval ellátott gázkazán biztosítja. A szobákba hűtő fűtő klímaberendezést is telepítettek. Az épület vízlágyító berendezéssel is felszerelt, valamint a solar rendszer alapszerelése is kiépítésre került. A kertben öntöző berendezés gondoskodik róla hogy a gyep mindíg szép zöld legyen.
Ár: 119 MFt Kód: A - 1446
 
Tulajdonságok
Település: Sopron
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 435
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Nyugalom szigete a Lőverekben. - Sopron" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: MATRIX Ingatlan