Betöltés...

Eladó Tóparti panorámás 3 szobás családiház Biatorbágyon

Ár: 239.000.000 Ft


Álmodott már arról, hogy egy festői szépségű tóparton ébredjen minden reggel, ahol a természet közelsége és a csendes környezet minden nap új energiával tölt fel? Biatorbágyon eladóvá vált egy varázslatos, háromszintes ház, amely minden vágyát valóra váltja. A ház három szobával és egy tágas nappalival rendelkezik, ahol a család minden tagja kényelmesen elfér, és ahol a baráti összejövetelek is emlékezetesek lesznek. A panoráma egyszerűen lenyűgöző: a tó tükröződése és a parkosított kert látványa mindenkit elbűvöl, aki csak belép ide.

A telek első részében egy kétlakásos ház is található, amely tökéletes lehet vendégek fogadására, vagy akár kiadásra is, így még több lehetőséget kínál. A kertben tett séták, a tóparti pihenés és a természet közelsége igazi paradicsomi állapotot teremtenek, ahol minden nap feltöltődhet.

Ez a ház nem csak egy ingatlan, hanem egy életérzés, egy hely, ahol a nyugalom és a szépség találkozik. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a mesés otthont Biatorbágyon, és engedje, hogy elvarázsolja a tópart és a természet harmóniája. Hívjon most és vásárolja meg, mielőtt más veszi meg őn helyett ezt a gyönyörű otthont!


Tulajdonságok
Település: Biatorbágy
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1 750
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Tóparti panorámás 3 szobás családiház Biatorbágyon" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan