Betöltés...

AranyJános utcán, 42 m2-es, 1 szoba-nagykonyhás házrész, saját udvarral eladó - Debrecen

Ár: 23.500.000 Ft

Belváros peremén, az Arany János utcában, az Antal József utcán túli szakaszon, belsőudvari, 42 m2-es, 1 nagyszobás, étkezőkonyhás, azonnal birtokba vehető, társasházi lakásként nyilvántartott házrész, saját használatú, udvarrésszel, külső kamrával eladó.

Irányár: 23.500.000 Ft.

Érdeklődni:

*******************
Részletes leírás:
*******************

A környék, a szűken értelmezett belvárostól nagyjából tíz perc séta távolságra van. Az utca egyirányú, minimális autóforgalommal, parkolni akár az Arany János utcán, akár a Mácsai utcán lehetséges.

A belsőudvari elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan csendes fekvésű, még nyitott ablaknál sem hallatszik be a környező utcák forgalma.

Tartozik a házhoz egy saját használatú, közvetlen az épület előtt lévő udvar rész is, amit virágos- vagy akár konyhakertnek is lehet használni, de egy kellemes udvari pihenő kialakításra is lehetőség van. Ennek az udvarrésznek a nagysága nagyjából 30 m2.

A házba belépve a tágas konyhába érkezünk, ami egyben étkezőként is szolgál. Innen nyílik a zuhanyzós fürdő WC-vel együtt, valamit szomszédságában egy spájz. Mind a két helyiség szellőzése, egy erre annak idején kialakított világító udvaron (lichthofon) keresztül megoldott.

A konyhából folytatólagosan a nagyméretű szobába juthatunk át.

Az épület korából és jellegéből adódóan az ingatlan nagy belmagassággal rendelkezik.
A fűtési megoldást a szobában gázkonvektor biztosítja, a konyhában és a fürdőben elektromos fűtőtest. A használati meleg víz előállítását villanybojler végzi.

Tulajdoni viszonyok tekintetében (is) minden a legnagyobb rendben, egy tulajdonos van, és a tulajdoni lap tehermentes. Mivel jogilag társasházról beszélünk, így az adásvétel gyorsan lezárható. Birtokbaadás a kialkudott vételár teljes megfizetésének függvényében, de bármikor megoldható.

Amennyiben felkeltette az érdeklődősét az ingatlan, és szeretné személyesen is megtekinteni, kérem hívjon, és egyeztessünk egy találkozót.

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 42
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "AranyJános utcán, 42 m2-es, 1 szoba-nagykonyhás házrész, saját udvarral eladó - Debrecen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Harmónia Ingatlaniroda, Cserven Gábor