Betöltés...

Eladó ház, Zalaegerszeg

Ár: 115.000.000 Ft

Eladó ez a gyönyörű, polgári stílusú otthon, amely különleges egyedi kialakításával, napfényes terekkel, és intim kertkapcsolattal büszkélkedik a belváros szívében. Az ingatlan kiváló állapotban van mind esztétikailag, mind pedig műszakilag.
A tágas,122 m2 családiházban a modern élet számos kényelmét kombináljuk a hagyományos polgári otthonok eleganciájával és stílusával. A nagy, napfényes ablakok tökéletes fényviszonyokat biztosítanak egész nap, miközben a kertre nyíló nézet idilli, nyugodt környezetet nyújt. Elosztását tekintve a nappali és konyha+étkező egy légtérben helyezkedik el, 2 lépcsős szinteltolással.
Az átalakítás során plusz bevilágító ablakok kerültek a K-i falra.
A 3 külön nyíló hálószoba jól szeparáltan egy körbejárható közlekedőről megközelíthető. Az egyik nagyobb hálószoba külön fürdőszobával rendelkezik, ezen kívül még van egy zuhanyzós fürdő és külön mellékhelyiség. A hátsó kijárat a kertbe keresztül vezet minket egy szauna helyiségen. A ház alatt kisebb pince is található.
A terület körbe van kerítve téglafallal, így a kert intimiása megmarad; tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, vagy csak egy nyugodt reggeli kávéhoz a teraszon.
A lakás fűtését gazdaságos gáz cirkó rendszer biztosítja. Az épület maga tégla szerkezetű, vastag falai és a szigetelésnek köszönhetően télen tartja a meleget, nyáron pedig hűvös marad. Az azonnal költözhető állapotú otthon egyedülálló kialakítását az 1997-ben megtervezett átépítésnek, modernizálásnak köszönheti. A belvárosi elhelyezkedés kényelmes életet biztosít, hiszen a közelben minden megtalálható, amire csak szükség lehet: boltok, kávézók, éttermek, és a közlekedési is kiváló.
Parkolni a város ezen részén már díjmentes, de tartozik egy saját utcáról nyíló garázs is. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy tulajdonosa lehessen ennek a különleges, polgári stílusú belvárosi otthonnak, ahol a hagyomány és a modern kényelem tökéletes összhangban van.
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést az álmai otthona felé!
Tulajdonságok
Település: Zalaegerszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 350
Épület hasznos területe (m2) : 122
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.06.26
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Zalaegerszeg" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Zalaegerszeg