Betöltés...

Frissen felújított, 4 szoba + nappalis családi ház

Ár: 52.900.000 Ft


Békéscsabán, Jamina elején, eladó egy 130 nm-es, amerikai típusú, újszerű állapotú családi ház, 750 nm-es telken.

Irányár: 52,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Jamina elején, a Tesco és a városközpont közelében található, az egyszintes, 130 nm-es családi ház. A 750 nm-es telken, a főépületen kívül egy garázs áll. Az ingatlan előkertes. 

 

2024-ben kezdték el a felújítását, és idén lett befejezve. Újra szigetelték, betonozták és burkolták a helyiségeket. A bővítmény újonnan épült téglából, a régi falakat aláfalazták.A külső homlokzat nemes vakolatot és hőszigetelést kapott. A víz és szennyvízcsöveket, valamint a fűtéscsöveket múlt évben fektették le. A külső és belső nyílászárók egyaránt újak. A tetőnek felújították a szerkezetét, és vadonatúj, a mai trend szerinti, sötét szürke cserép került rá. A külső homlokzat fehér, szürke és fekete díszítőelemekkel. 

 

Az elrendezése a mai kor igényeinek megfelelő. 4 külön bejáratú szoba, 2 db fürdőszoba, és egy 50 nm-es amerikai konyhás nappali található benne, és mindez egy szinten. 3 gyermekes családoknak a legideálisabb választás. Tágas, kényelmes otthona válik belőle leendő tulajdonosának.

 

A közös helyiségeket világos, fényes, nagyméretű járólappal burkolták, a falak fehérek. A fürdőszobák is különlegesen szépek, modern megjelenésűek. 

 

Már csak a fűtőtesteket, és a kazánt kell felszerelni, valamint a fürdőszobákat felszerelvényezni. A villanykapcsolók, konnektorok és szegők felhelyezése folyamatban van. Az épített kerítést újra vakolták, vízszintes kerítéselemek lesznek rá felhelyezve, a kis és nagykapu is megújul. A garázs a főépülettel harmonizáló nemes vakolatot kap. A parkolást, ki-beállást segítendően, a nagykaput beljebb helyezték el, a kerítés vonalálánál, hogy az úttal merőlegesen meg lehessen állni.  

 

Tekintse meg, és tegyen szert, némi ráfordítással, egy modern, amerikai stílusú, hatalmas családi házra! Hamarosan lesznek képek. 

 

 


Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 750
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Frissen felújított, 4 szoba + nappalis családi ház" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing