Betöltés...

Eladó ház, Kecskemét

Ár: 290.000.000 Ft

Kizárólag irodánk kínálatában eladó Kecskemét „tüdejében” és egyben előkelő, modern, ’új villanegyedében’, a Vízmű domb erdejével határos lakóparkban, egy remek tájolású, kiváló minőségben és minden kényelmi funkcióval megépített LUXUSINGATLAN! A ház környezetében hasonló luxus ingatlanok épültek, így a leendő tulajdonos egy elit és biztonságos környéken élhet.

A 240 m2-es, tégla építésű családi ház 1100 m2-es, parkosított telken helyezkedik el. A ház belsejét a napfény árasztja el, amely a redőnyökkel felszerelt, hőszigetelt fa ablakokon át szűrődik be. A laminált padlóval ellátott szobák, a tömör fa konyhabútor és a beépített gépek egyesítik a funkcionalitást és az eleganciát. Két fürdőszoba, egy gardróbszoba beépített szekrényekkel, valamint egy bükkfa lépcső emeli a komfortérzetet. A biztonságot riasztó rendszer garantálja, míg a klíma a nyári hónapokban nyújt kellemes hűvösséget. Egy finn szauna és a wellness részleg a mindennapok luxusát hozza el otthonába. A 30 m2-es terasz, az automata öntözőrendszerrel fenntartott, szépen parkosított és térkövezett udvar, valamint a dupla garázs kínálta kényelem minőségi életstílust ígér az új tulajdonosoknak.

Az ingatlan azok számára tökéletes választás, akik a város zajától távol, de mégis kényelmes, magas színvonalú otthonra vágynak.
Tulajdonságok
Település: Kecskemét
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1242
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ház, Kecskemét" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Wiskó Kft.

Hasonló hirdetések