Betöltés...

Eladó Kaposvár szívében a Fő utcán, ez a 106 m2-s, amerikai konyhás nappalis, + 2 szoba + 2 fürdőszobás, felújított családi ház.

Ár: 39.900.000 Ft


 Különleges családi ház eladó,Kaposvár belvárosában a Fő utcán! 

Eladásra kínálunk egy folyamatosan karbantartott és felújított családi házat Kaposvár szívében, a Fő utcán. Az ingatlan alapterülete 106 m², amely magába foglal egy hatalmas méretű amerikai konyhás nappalit, beépített gardróbszekrénnyel, két kényelmes szobát és két modern fürdőszobát. A felújítások során teljesen megújult a konyha, amely beépített konyhabútort, gáztűzhelyet és szagelszívót kapott. Az egyik fürdőszobában kád található, míg a második fürdőszoba 2020-ban teljes felújításon esett át, ahol épített zuhanykabin került beépítésre.

Az ingatlan új fa hőszigetelt üvegű nyílászárókkal rendelkezik, melyek redőnyökkel felszereltek. A fűtést cirkógáz kazán biztosítja, de az amerikai konyhás nappaliban egy hangulatos kandalló is helyet kapott. A ház 2021-ben teljesen új Bramac márkájú tetőt kapott, így a tetőszerkezet is kiváló állapotban van.

A ház egy fedett teraszról közelíthető meg, amely igény szerint téli kertté is átalakítható. Az ingatlannak két bejárata van a teraszról, így akár két külön bejáratú lakrészt is ki lehet alakítani, illetve tökéletes választás két generáció együttéléséhez is.

Az ingatlan egy kb.: 1000 m²-es, sík, parkosított telken helyezkedik el, amelyből 158 m² tartozik a házhoz, és egy 22 m²-es, alápincézett melléképület is található rajta. Ez a melléképület kiváló tárolási lehetőséget biztosít, de akár vendégházzá is átalakítható. A fennmaradó kb. 800 m2-es parkosított udvar ingyenesen használható de igény esetén megvásárolható az önkormányzattól, így a belváros szívében egy igazán különleges családi ház és udvar lehet az Öné.

Az udvaron található még egy 2 beállásos garázs is, amit az új tulajdonos is, ingyenesen használhat, illetve igény esetén ezt is megvásárolhatja az önkotmányzattól.

Ez az ingatlan nemcsak a belvárosi elhelyezkedésével, hanem egyedi kialakításával és számtalan lehetőségével is kitűnik a többi közül. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon még ma, és tekintse meg személyesen is ezt a páratlan családi házat!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 39,9 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_csaladi_haz_Kaposvar/6706892/

Azonosító: E-236

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 158
Épület hasznos területe (m2) : 106
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Kaposvár szívében a Fő utcán, ez a 106 m2-s, amerikai konyhás nappalis, + 2 szoba + 2 fürdőszobás, felújított családi ház." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99