Betöltés...

Titkok kertje, csobogó patak, csend, nyugalom, béke….mindez a közigazgatásilag Pakshoz tartozó Dunakömlőd kedvelt utcájában!

Ár: 27.500.000 Ft

Titkok kertje, csobogó patak, csend, nyugalom, béke….mindez a közigazgatásilag Pakshoz tartozó Dunakömlőd kedvelt utcájában!
Teljes bútorzattal, kerti szerszámokkal és rengeteg tűzifával eladó ez a vidéki, tornácos kis parasztház, mely rengeteg fantáziával van megáldva csak egy szorgos, bevállalós, tettre kész fiatal pár vagy idősebb család személyében keresi leendő tulajdonosát!
A telek, mely hátulról patakkal határos,439 nm.
A lakóház hasznos alapterülete 70 nm.
A hátra felé épült, vegyes falazatú házikó két szobából, fürdőszobából, előszobából és a hátsó részben található étkező konyhából áll, ahol még egy kamra is helyet kapott.
Fűtéséről elektromos hőtárolós kályha gondoskodik.
A házikó folytatásában gazdasági épület, garázs található, míg a kert másik oldalában egy aranyos kis nyári konyha van, alatta pincével.

Víz, villany és csatorna van, gáz az utcában található.
Irányára: 27,5 MFt.

Tehermentes, jogtiszta ingatlan!
Rugalmasan mutatható előzetes időpont egyeztetés után!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
Tulajdonságok
Település: Paks
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 439
Épület hasznos területe (m2) : 70
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Titkok kertje, csobogó patak, csend, nyugalom, béke….mindez a közigazgatásilag Pakshoz tartozó Dunakömlőd kedvelt utcájában!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Immo1 - Paks