Betöltés...

5 szobás + amerikai konyhás-étkezős-nappalis HŐSZIGETELT családi ház eladó a belváros szélén!

Ár: 71.900.000 Ft


Ha Ön Miskolc belvárosához közel szeretne lakni, vagy vállalkozásra is alkalmas ingatlant keres, úgy van az Ön számára egy rendkívüli tippem!
Költözés miatt eladó egy 2001-ben HB 30-as téglából épült, 2 szintes, 200 m2-es amerikai konyhás-étkezős-nappalis + 5 szobás, 2 fürdőszobás családi ház, 414 m2 telken. Az ingatlan 30m2-es terasszal és saját garázzsal rendelkezik, 2-300 m-re a tömegközlekedéstől, egy roppant csendes utcában.

Elrendezése:
Az alsó szinten egy amerikai konyhás-étkezős-nappali található, melyből 2 dupla ajtó nyílik a teraszra. Emellett egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC és mosókonyha is található a földszinten.
A felső szintre vezető lépcsőn felérve egy tágas előtér fogad bennünket, ahonnan négy tetőtéri szoba és egy fürdőszoba+WC nyílik. Az ingatlan fűtése gáz-cirkó kazánnal történik, lapradiátoros hőleadókkal.

Az épület HB30-as téglából épült. A tető kitűnő állapotú, békéscsabai mázas cserép borítja. A fenti emeletről pazar kilátás nyílik az Avas kilátóra!

Ha új otthonát keresi, vagy vállalkozásának keres irodát, telephelyet kérem hívjon és örömmel megmutatom Önnek ezt a remek, lehetőségekben gazdag ingatlant!


Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 414
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "5 szobás + amerikai konyhás-étkezős-nappalis HŐSZIGETELT családi ház eladó a belváros szélén!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Newex Ingatlaniroda