Betöltés...

Csodálatos családi ház Diósd Rózsadombján

Ár: 184.416.400 Ft

Az agglomeráció egyik legkeresettebb településén, Diósdliget csodás részén helyezkedik el ez a déli fekvésű, panorámás családi ház.
Hangulatos, 24 nm-es, délnyugati fekvésű teraszáról és a nappaliból 180 fokos panoráma tárul elénk. Kertje majdnem teljesen „karbantartásmentes”, gyümölcsfák, málna- és szeder-bokrok, örökzöldek, szárazságtűrők, borostyánkerítés gazdagítja a látványt. A kert természethű, madárbarát, évszakonként váltják egymást az évelők, nincs szükség fűnyírásra.
A környék nyugodt, családi házas övezet, nagyon hangulatos Diósdliget ősfás környéke, kiváló sétákra. Itt minden megtalálható, vannak bölcsödék, óvodák és iskolák, síiskola, boltok, éttermek, itt található a híres Fenyves Étterem is.

Helyiségei:
A bejárat a teraszról az előszobába (szélfogóba) visz, innen jobbra található a külön WC (szennyesledobóval). A szélfogóból a 46 nm-es, egylégterű nappali-konyha-étkezőbe érkezünk. A bézs és vörösmárvány olasz burkolat eleganciája jól kiegészíti a vörösmárvány fatüzelésű kandallót és az ólomberakásos lámpákat, világítótesteket. A tömör cseresznyefa-bútorzat összhangban van a ház stílusával, minden jól átgondolt, ízléses.
A boltívek alig egyórás munkával leszerelhető faboltívek, igy a 3 x 3 méteres konyha megszűntetésével és áthelyezésével kialakítható egy további hálószoba is.
Nyáron ki lehet ülni reggelizni, kávézni és élvezni a madárcsicsergést az étkezőből nyíló erkélyen.
Az előtérből balra nyílik a teraszkapcsolatos, délnyugati fekvésű hálószoba érkezünk. Elektromos kandallója igény szerint látványt is és meleget is tud nyújtani.
A dolgozószoba a konyha mellett helyezkedik el, kellemes hangulatban indulhat itt a nap, hiszen a szoba ablakán beárad a reggeli napfény. A szobákban valódi tölgyfaparkettán lépkedünk. Az ezüstösen csillogó, korall tengerkék burkolatú fürdőszobában hidromasszázs-kád, bidé, illetve ikermosdó is a kényelmet szolgálja.
Valamennyi ablak minőségi, német márkájú, 5 légkamrás ablak, alumínium bevonattal a külső részén. Az ablakokat elektromos redőnyök védik, rovarhálóval felszereltek. A benti és a kinti ablakpárkányok anyaga márvány. Az épület alulról a padlófűtés alatt, a homlokzaton Dryvittel, a födémen pedig kőzetgyapottal szigetelt, ezért az éves fűtési költsége figyelemre méltó, mindössze 77.000 Ft/év, mely több évre visszamenőleg megtekinthető az MVM applikációjában.

A házat Bramac tetőrendszer zárja. A tetőtérbeépítés akár egy külön lakás vagy további helyiségek kialakítását is lehetővé teszi, melyhez a kiállások már fent vannak, födém átörésére nincs szükség.

A kovácsoltvas kerítésen 2 nagykaput alakítottak ki, egyik elektromosan vezérelt kapu és levezet a garázsba (Hörmann kapuval felszerelt, lakótértől elszeparált), másik kapun beállva még legalább egy további autó tud telken belül parkolni. Ezenkívül utcai parkolás is lehetséges a ház előtt közvetlenül.

A garázzsal egy szinten egy kis raktár és 2 háztartási helyiség is megtalálható, itt kaptak helyet a napkollektorok 300 literes puffertartályai és a gázcirkó is. Ezen helyiségek alkalmasak lehetnek adottságaik miatt vállalkozási célra vagy egyéb felhasználási célokra.

Elhelyezkedését tekintve könnyen megközelíthető a ház: Budapest Kelenföldről 18 perc alatt haza lehet busszal. Az M0, M1, M7, M6 autópályákról lekanyarodva pedig csupán pár perc alatt hazaér.
A vonattal közlekedők számára a legközelebbi a 2,5 km-re lévő érdligeti vasútállomás.


Szeretne egy igazán minőségi, átgondoltan megtervezett, kiváló fekvésű, jó elosztású, napfényes, hangulatos házat bővítési potenciállal, saját garázzsal, panorámával, mindezt csodás, családi házas környezetben, akkor ne habozzon, jöjjön el és tapasztalja meg a stílus, funkcionalitás és környezet egyensúlyát ebben a varázslatosan szép otthonban.

Az ingatlan tehermentes, rugalmasan költözhető. Felhívom szíves figyelmét, hogy a megtekintéshez időpontegyeztetés szükséges.
Tulajdonságok
Település: Diósd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 618
Épület hasznos területe (m2) : 162
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Csodálatos családi ház Diósd Rózsadombján" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Immo1 - Érd