Betöltés...

Eladó családi ház Székesfehérvár, Kisfaludon

Ár: 125.000.000 Ft

AZ INGATLAN ALKALMAS CSOK PLUSZ HITEL IGÉNYBEVÉTELÉRE!

H-004120. Székesfehérvár-Kisfalud, frekventált részén, az Aranybulla emlékmű közelében, összközműves, parkosított 900m2-es telken eladó, egy ÖNÁLLÓ egyszintes, igényes, egyedi kivitelezésű 120m2 alapterületű, nappali + 3 szobás családi ház, 2 állásos (32m2-es) garázzsal tárolóval.

Önálló ingatlan, rezsiköltség rendkívül alacsony!

Az ingatlan könnyen megközelíthető, a környék tömegközlekedése jó, pár perc alatt gyalogosan elérhető a buszmegálló, illetve autóval az M7 autópálya felhajtó. A közelben orvos, Bevásárló központ, üzletek, Ipari park megtalálhatóak.

A ház tágas, világos, körbe napozott, minőségi anyagokból készült. A burkolatokat tekintve a szobákban, a nappaliban magas minőségű laminált padló, a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap található. A nyílászárók műanyagból készültek, hőszigetelt üvegezéssel, rajtuk roló és szúnyogháló található. Fűtése padló fűtés a szobákban radiátor, melegvíz ellátása kombi gázkazánnal megoldott. Másodlagos fűtésről a nappaliban található gyönyörű kandalló, és klíma gondoskodik. Az ingatlan riasztórendszerrel rendelkezik.

Elosztását tekintve:
Földszint 120m2: előszoba, konyha-étkező, kamra, tágas világos nappali kandallóval, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba (kád és zuhany ) wc-vel, gardróbszoba ( mindkét fürdőből bejárattal), háztartási helyiség, vendég wc, közvetlen kijárat a nappaliból és az étkezőből a teraszra, valamint az előszobából a garázsba (32m2 két állásos, fűtött)

Fontosabb paraméterek:
● 2008-ban épült
● 900m2 önálló telekterület
● Vastag tégla falazat (Porotherm 38+),
● kontyolt tető cseréppel
● Nappali + 3 szoba + kamra + garázs+ terasz+ tároló
● 2 fürdőszoba kádas, zuhanyzós, +vendég wc
● 1 szint, akadálymentesített bejutás
● 24 KW –os gázkazán + padlófűtéses +radiátoros hőleadás, kandalló a nappaliban.
● riasztó rendszer kiépítve
● Alacsony rezsiköltség

Az utcai kapu és a garázs elektromosan nyitható, az udvar térkövezett, parkosított. Itt található, egy fedett terasz illetve a kertben egy nyitott terasz, valamint egy tároló. A kertben számos dísz-és gyümölcsfa, örökzöld megtalálható. A ház a kényelmes pihenést biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.


Eladási irányár: 125 M Ft

Az ingatlan adottságainak, fekvésének köszönhetően alkalmas továbbá vállalkozásra, üzleti vagy befektetési célra, hiszen akár bérbe adható, vagy üzlet, szolgáltatás (pl: orvosi rendelő, fodrász, kozmetika, irodai tevékenység,(Csendes tevékenység engedélyezett).

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, (hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English information please send a message. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 369318
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Kisfaludon
Telek nagysága (m2) : 900
Épület hasznos területe (m2) : 120
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Székesfehérvár, Kisfaludon" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat