Betöltés...

Eladó 98 nm-es Felújított Családi ház Pánd

Ár: 33.900.000 Ft

Azonnal költözhető, tehermentes ingatlant keres elérhető árkategóriában?
Megtalálta!
Kínálatom egy teljes körű belső felújításon átesett 3 szoba + nappalis összkomfortos önálló családi otthon új tető alatt, új vezetékekkel, nyílászáró csere után, garázzsal, pincével, termő gyümölcsfákkal teli nagy telekkel.
Az ingatlan összközműves, gázfűtéses, új a tetőszerkezet, újak a cserepek, minden vezeték ki lett cserélve, az összes ablak hőszigetelt műanyag nyílászáró, egy tisztasági festés után az épület költözhető állapotú.
Gyermekkel a ház a legideálisabb helyen található, közintézmények, iskola, óvoda, bolt pár lépésen belül elérhetőek, a szomszédság nagyon jó, a környék csendes, nyugodt, kellemes.
Az ingatlan falusi CSOK-ra, hitelre alkalmas, kifizetés után azonnal birtokba is vehető, 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdő, plusz egy külön wc kézmosóval található benne, mögötte melléképületek, mellette a nagykapuval szemben garázs, pince áll rendelkezésünkre, az udvarban 2 cseresznye, 3 körte, 2 alma, meggyfák, szőlő teremnek, legyen az Önök új családi otthona, kérjenek időpontot a megtekintésre, nehogy lemaradjanak róla, nézzük meg együtt mihamarabb, szeressenek bele a kert hangulatába és kerüljenek még most nyáron birtokba.
Várom hívásaikat!
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket azonnal!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.23 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!HÁZIKÓ INGATLANIRODA
Tulajdonságok
Település: Pánd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1635
Épület hasznos területe (m2) : 98
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 98 nm-es Felújított Családi ház Pánd" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: haziko.hu