Betöltés...

Eladó Ház, Siófok

Ár: 395.000.000 Ft

Balaton déli parton, Siófokon, 468 m2-es lakóház eladó. Siófok belvároshoz közeli, legfrekventáltabb üdülőövezetében, a Nagystrandtól 200 m-re, az Arany-parti szabad strandtól 300 m-re, a Centrumtól 600 m-re található a 3 szintes, 8 egységes lakóház, mely jelenleg apartmanházként működik. A lakóház gyönyörű környezetben, parkosított, térburkolattal ellátott telken fekszik, kedvező tájolással. A bekerített telken biztosított az intim pihenőfunkció, a szabadidős tevékenység (kiszolgáló melléképülettel, játszótérrel) minden generáció számára és a gépjárművek elhelyezése 10 parkolóhellyel.
A jól karbantartott lakóház korszerű műszaki megoldásokkal rendelkezik.
A fsz-en egy igényesen kialakított, 180 m2-es lakás került kialakításra 3 szobával, lakótérrel (konyha-étkező-nappali) és egyéb kiszolgáló helyiségekkel. A lakótér szinteltolásos, összenyitott funkciókkal, terasz- és kertkapcsolatokkal bír. A hálószobákhoz több vizesblokk került kialakításra, minden igényre gondolva. A burkolatok igényesen kialakítottak, a nappaliban parkettával. A lakás fűtését a háztartási helyiségben lévő gázkazán biztosítja, a nappaliban rásegítésként egy cserépkályha is megépítésre került.
A fsz-en kialakításra került még egy külön bejáratú, terasz- és kertkapcsolatos apartman (2. Apartman), valamint egy külön bejáratú, de a lakással is összekötött, a kiadást és üzemeltetést szolgáló 15 m2-es iroda.
A teljes értékű emeleti szintek megközelítése egy belső zárt lépcsőházon keresztül és egy nyitott külső lépcsőről történik. Az 1. emeleten a külső lépcsőről 4 db 1 szobás apartman (4-7. Apartman), a belső zárt lépcsőházból 1 db 2 szobás apartman (3. Apartman) érhető el. Ez utóbbi felett, a legfelső, 2. emeleten egy 3 szobás apartman (8. Apartman) épült egy nagy méretű, közel 20 m2-es terasszal.
A ház 2021-ben belső felújításokon esett át, 2023-ban kereskedelmi szálláshely fejlesztés során több korszerűsítés történt.
Az ingatlant ajánljuk többgenerációs családoknak, befektetőknek idegenforgalmi hasznosításra. Az ingatlan további kedvező lehetőségeket rejt új fejlesztések céljára, növelve a szolgáltatások színvonalát. Beruházóknak is ajánljuk, mert a ház átalakítással több önálló lakó- vagy üdülőegység kialakítására is alkalmas.
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1507
Épület hasznos területe (m2) : 468
Szobák száma: 10
Félszobák száma: 4
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó Ház, Siófok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTP Ingatlanpont Siófok